Trei copii au fugit de la grădiniță și s-au plimbat timp de 3 ore pe străzile capitalei

Trei copii de la grădinița nr. 139, din sectorul Botanica, au fugit astăzi de la grădiniță. Copiii s-au îndepărtat în timp ce se jucau afară, în curte, au sărit gardul și s-au făcut nevăzuți. Potrivit părinților, aceștia s-au plimbat în jur de 3 ore pe străzile orașului.

separator

Părinții susțin că au fost anunțați despre acest caz abia la ora 14:00, atunci când li s-a spus că copiii au fugit dar să nu-și facă griji, deoarece au fost găsiți în decurs de 20 de minute. Totuși, potrivit părinților, copiii ar fi lipsit cam trei ore de la grădiniță.

Părinții spun că micuții au fugit îndată după micul dejun, în timp ce se plimbau în curte. Aceștia au fost aduși la grădiniță de către administratoarea unui magazin. Femeia ar fi descoperit cine sunt copiii și de unde vin aceștia, în jurul orei 11:30, în incinta magazinului său. Părinții susțin că micuții au fost găsiți cam la 2 km de grădiniță și că în toată această perioadă, nu a fost sesizată nici administrația grădiniței, nici poliția.

Părinții se declară îngroziți: copiii au traversat două străzi, dintre care una cu patru benzi, au intrat în magazine, în frizerii, s-au dat în parc pe tobogane. Și doar două femei dintr-un magazin de suvenire s-au alarmat în privința acestora.

sursa: Facebook

alte Articole interesante