A treia victimă. Criminalul din Caracal, suspectat de uciderea unei alte tinere

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a confirmat pentru Libertatea că ”Gheorghe Dincă a fost audiat în dosarul aflat în cercetare după moartea din 2015 a Alexandrei Goghez”.

separator
Audierile de la DIICOT ale lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, care a ucis două tinere, au luat ieri o pauză, pentru că suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Procurorii de aici au vrut să aibă o audiere propriu-zisă în privința unei crime care a zguduit Craiova în urmă cu patru ani.

Alexandra Goghez avea 17 ani și era din comuna doljeană Goiești. Era elevă în clasa a X-a la Colegiul „Gheorghe Chițu“ din Craiova, iar în timpul vacanţei de vară lucra ca ospătar la terasa „Ciobănașul”, aflată în parcul Romanescu din Craiova, cu contract de muncă de două ore pe zi, între orele 19.00 și 21.00.Când era în oraş, Alexandra locuia la unchiul său, într-un apartament din cartierul Brazda lui Novac. Colegii de serviciu au mărturisit că Alexandra era o fire extrem de retrasă și nu le făcea confidenţe. Fata se refugia în discuțiile la telefon, povestesc prietenele. Alexandra a fost văzută ultima oară marţi, 28 iulie 2015, în jurul orei 23.50, când și-a terminat tura. De obicei, pleca singură de la terasă, pe o alee principală, către ieșirea din parc de pe bulevardul 1 Mai. Numai în seara de 28 iulie a plecat pe o alee lăturalnică, care duce spre spatele parcului.

Fata nu a mai ajuns niciodată acasă, iar pe 31 iulie părinţii ei i-au anunţat dispariţia la Poliţie. Cum a fost căutată adolescenta dispărută? Nicicum. Pentru Alexandra nu a fost dat nici măcar un comunicat înspre presa locală, ceea ce însemna un minim efort din partea poliţiei, pentru o găsi, scrie libertatatea.ro.

Mai mult, la sesizarea dispariţiei fetei, părinţii au menţionat că ea a fost văzută ultima oară în zona Parcului Romanescu. Dar poliţia nu a verificat atunci parcul, care o suprafaţă de 96 de hectare. Pe 15 august 2015, la o lună după dispariție, cadavrul fetei a fost găsit întâmplător de localnic, într-o zonă cu vegetație bogată din parc, la câteva sute de metri de terasa la care lucra. În presa locală au apărut informaţii conform cărora trupul fetei a fost devorat de câini, iar atunci când a fost descoperită lipseau capul şi un picior.

Cauza decesului nu a putut fi stabilită, din cauza stării avansate de putrefacție a cadavrului. Medicii legiști nu au descoperit leziuni osoase sau alte leziuni vizibile care să indice o cauză a decesului. Nici analizele histopatologice nu au adus informații relevante. Dosarul în care este cercetată uciderea Alexandrei Goghez a rămas nesoluționat, de patru ani.

Potrivit extranews.ro, telefonul Alexandrei Goghez ar fi fost găsit în casa criminalului din Caracal. Poliţiştii ar fi găsit în casa criminalului un telefon pe care mama Alexandrei Goghez l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale. Astfel, marţi dimineaţă, Gheorghe Dincă a fost chemat la audieri şi în acest caz, transmite RTV. Bărbatul n-a recunoscut nimic nimic din cele invocate.

alte Articole interesante