Trgedie în Orhei. O fetiță a murit după ce s-a intoxicat la masa de pomenire a mamei sale

O fetiță a murit, iar verișoara sa a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-ar fi intoxicat la masa de pomenire a mamei sale. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 21:10, în loclitatea Teleșeu, din raionul Orhei.

separator
Foto simbol
Foto simbol

Este vorba despre o fetiță în vârstă de 11 anișori, care ieri a murit acasă la fratele său, după ce acum două zile în urmă a decedat mama sa.

„Aceasta, pe parcursul zilei de ieri, a fost cu rudele la cimitir, unde au organizat o masă de pomenire a mamei sale, care a fost înmormântată sâmbătă, 15 iunie, iar spre seară a mers acasă la fratele său, în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate. Fetița era în casă împreună cu o verișoară de a sa, în vârstă de 8 ani, când în jurul orei 20:00, a început să se simtă rău, avea convulsii.  Fratele său a apelat imediat la serviciul medical urgent, însă din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului, nu a putut face nimic altceva, decât să constate decesul acesteia”, a declarat un reprezentat al poliției locale, pentru deschide.md 

După o examinare preliminară a trupului neînsuflețit, medicii legiști au concluzionat că pupilele ochilor sunt miotice, bilaterale, sunt prezente simptome de intoxicație cu substanțe necunoscute.

Ulterior, la ora 22:00, la secția internare a spitalului Orhei, a fost adusă și verișoara fetiței decedate, care prezenta aceleași simptomede intoxicație cu substasnțe necunoscute. Fetița în vârstă de 8 anișori a fost internată în secția terapie intensivă, iar stare sa de sănătate este gravă, dar stabilă.

 

alte Articole interesante