Truc de albire a dinților. E simplu, iar rezultatul e uimitor!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sănătatea dinților ți modul în care îi îngrijim reprezintă o carte de vizită pentru fiecare dintre noi. Iată un pont care te ajută să ai un zâmbet mai alb.

separator

albire

Fiecare dintre noi își doreste să scape de „coșmarul” dinților îngălbeniți. În cazul în care consideri că tratamentele de albire ale dinților sunt prea costisitoare sau ești adeptul soluțiilor naturale, pregătite acasă, îți propunem să încerci următoarea metodă de îngrijire a danturii.

Conform celor de la Elite Readers, pentru a pune în practică acest truc, ai nevoie de folie de aluminiu, bicardonat de sodiu și apă.

Pentru început, trebuie să tai două fâșii subțiri de folie de aluminiu. Mărimea lor trebuie să fie în conformitate cu dimensiunea dinților.

Amestecă apoi bicarbonat de sodiu și apă și aplică soluția rezultată pe suprafața bucăților de folie de aluminiu. Pasul următor presupune fixarea foliei de aluminiu pe dinți. Cu puțină răbdare, vei reuși să mulezi folia pe forma dinților în așa manieră, încât „soluția minune” să ajungă pe surprafața acestora.

Sursa: www.elitereaders.com

alte Articole interesante