Trupa 7 Klase a lansat un cover la un super hit, iar pe 14 februarie vor deschide concertul lui Smiley din Chișinău!

Trupa 7 Klase a lansat un nou clip, este vorba despre un cover la un super hit. Cei cinci tineri talentați reinterpretează piesa Talk Dirty, lansată în august 2013, de Jason Derulo și relansată, în ianuarie 2014, cu 2 Chianz în SUA.

separator

Cu peste 4.000.000 de exemplare vândute, la doar câteva luni de la lansare, Talk Dirty a adunat un palmares impresionan: nr.3 în Billboard Hot 100, nr. 1 ARIA Charts Australia, nr.1 UltraTop Belgia, nr.1 UK Singles Chart. ș.a.

Totodată, băieții de la 7 Klase vor deschide concertul Smiley #AprindeScânteia, din Chișinău. Pe 14 februarie, de Ziua Indrăgostiților, Trupa 7 Klase va interpreta atât piese proprii cât și câteva cover-uri ale unor cantece foarte cunoscute. Din setlist-ul celor de la 7 Klase nu va lipsi #FataUrbană, hitul lansat de HaHaHa Production în toamna anului 2018.

,,Este un test pentru noi și, sincer, ne încearcă niște emoții, dar, cu siguranță, o să-l trecem cu brio. Dacă ne spunea cineva, cu 2 ani în urmă, că o să deschidem un concert Smiley, nu-l credeam. Il consideram, pe-atunci, un vis, acum însă este o realitate. Și încă ce realitate, nice de tot”, au menționat băieții din 7 Klase.

Trupa 7 Klase a fost remarcată de Smiley în cadrul show-ului Românii au Talent, ediția a 8-a, când băieții din Chisinău au ridicat publicul în picioare și au cucerit totalmente juriul. In 2018 au inceput colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, si si-au lansat primul single -“Fata Urbana”.

În cadrul concertului Smiley #AprindeScânteia se anunță momente spectaculoase, povești dincolo de muzică ce vor depăși orice așteptări. Va fi un show extraordinar, cu jocuri de lumini și super producții video așa cum îi stă bine unuia din cei mai în vogă artiști din România. În 2018, Smiley a susținut primul sau Turneu National #Confesiune în 10 orașe din România. Aproape 30.000 de spectatori, 100 de oameni în echipa lui Smiley, 20 de ore de muzică live pe scenă, peste 2000 de produse Ha!Store care au ajuns la fanii artistului și 10.000 de autografe. Așa se rezumă în cifre primul Turneu Național #Confesiune.

alte Articole interesante