Foto: Anatol Melnic: “ Soția mea este spionul bun sub acoperire”

Anatol Melnic: “ Soția mea este spionul bun sub acoperire”

Este un tip  îndrăzneţ cu un simţ al umorului extrem de dezvoltat. Tocmai de aceea este renumit prin farsele piperate pe care le face în cadrul proiectului “ X te iubeşte” de la Jurnal FM.  Iubeşte mult femeile. Cine sunt şi ce calităţi au femeile din viaţa lui ne va divulga chiar el,  Anatol Melnic, prezentatorul Deșteptării de Week-end de la Jurnal TV.

separator

Cum trebuie să fie femeia ideală în viziunea lui Anatol Melnic?

Femeia ideală critică atunci când nimeni n-o face, pregătește mâncarea atunci când nu meriți, te pupă atunci când ai supărat-o … Asta se întâmplă de fapt în familia mea și-mi respect mult soția pentru acest lucru.

Ce femei ţi-au marcat viaţa şi ce calităţi deosebite au acestea?


Femeile sunt diferite, însă toate sunt geloase, dar geloase peste măsură…

Pentru cineva eram “clovnul” care trebuia să facă nebunii, pentru cineva eram cavalerul pe cal alb, iar pentru cineva “Portmoneu”.  Soția mea însă este “spionul sub acoperire” care îmi acoperă lipsurile și viciile apărute de-a lungul timpului.

Eşti romantic? Crezi că un bărbat iubeşte altfel decât o femeie?

Sunt romantic și bun la suflet. Bărbatul iubește femeia cu ochii, apoi cu sufletul. La femeie este invers, iar asta ne diferențiază.

Ce le poţi spune bărbaţilor care se tem de mariaj? Este ăsta secretul armoniei într-un cuplu?

Le zic să se teamă în continuare.  Începutul este cel mai greu, însă odată cu apariția copilului devine o relație excepțional de frumoasă, iar copilul- este secretul dragostei.

Cum ţi-a schimbat viaţa venirea pe lume a Kameliei?

Sunt nebun de fericire, Kamelia este viața mea, cu mâna pe inimă jur că mi-aș da și viața pentru ea. Voi face tot posibilul să crească o fetiță frumoasă, inteligentă și să nu-i lipsească nimic. E o parte din mine, e sufletul meu, e viața mea!

Ţi-ai tatuat prenumele fetiţei tale pe braţ.  De ce nu ţi-ai tatuat şi numele soţiei,  sau urmează?

Nu mă provocați, după ce îmi tatuez numele ultimului copil vine și rândul “iepuroaicei cele mari” …

Cum împaci viaţa de familie cu ritmul alert pe care ți-l impune programul divers, cel de animator radio, prezentator tv şi de evenimente?

Când mă sună cineva și mă întreabă dacă sunt liber pentru o dată anumită le răspund ”cu părere de rău sunt liber” și spun asta deoarece nu vreau ca soția mea încă o noapte să doarmă singură. Sunt deja obosit, însă Tania mă înțelege.  Mi-e frică să nu cedez la un moment dat, dar asta e, trebuie înseamnă că trebuie.

Pe viitor doriţi să vă lărgiţi familia ? Dacă da, doriţi fată sau băiat?

Vreau încă 2 fete! Vreau fete în casă și asta poate datorită faptului că în familie am fost 3 băieți. Fetele sunt mai cuminți, îl așteaptă pe tata acasă cu nerăbdare, iar atmosfera în familie este mai plăcută. În plus, abia aștept să-i pun la diverse examene pe viitorii mei gineri.

Cum te vezi peste 10 ani?

Mai serios și implicat într-un proiect diferit de cel din prezent, Deșteptarea de Week-end.  Voi fi un alt Anatol Melnic, un Melnic îmbrăcat doar la costum, un prezentator care va încerca să nu se implice în politică, dar care și în continuare va aduce zâmbete pe fețele oamenilor.

Text: Victoria Sănduţă

separator
alte Articole interesante