Corneliu Botgros vorbește despre femei

Corneliu Botgros este artistul căruia îi reușește de minune să stârnească admirația și respectul publicului, atât prin talentul său inconfundabil, cât și prin personalitatea sa integră. E bărbatul care știe să prețuiască femeia și să o idolatrizeze pentru menirea sa divină pe acest Pământ, cea de a da viață!

separator

corneliuarticol

Vezi ce reprezintă femeia în viziunea lui Corneliu Botgros!

“Pentru mine, femeia este în primul rând Mama. Femeia-Mamă mi-a dat viață. Femeia-Mamă a dat viață copilului meu, Cristian-Augustin. Femeia trece prin multe greutăți și suferințe în viață, doar ca să ofere căldură și să-i facă fericiți pe cei din jurul ei. Cele mai frumoase versuri au fost dedicate pentru femei. Cele mai frumoase cântece, la fel, sunt pentru și despre femei.

Chiar dacă trăim în epoca când femeile sunt din ce în ce mai implicate în societate, politică, sport, business și alte domenii, ele rămân aceleași ființe gingașe, iubitoare și nasc copii! De aceea, trebuie să le iubim, să le prețuim și să le protejăm”, a declarat Corneliu Botgros în exclusivitate pentru Unica.md.


alte Articole interesante