Destăinurile Olgăi Busuioc: ,,Goală, liberă, echilibrată…”

De câteva săptămâni bune, soprana postează noutăți privind cariera sa artistică, sesiuni foto și, pe noul ei blog, dar niciun cuvânt despre omul de lângă ea… Mai mult, artista s-a mutat în Spania, iar pe blogul personal a dezvăluit detalii despre schimbările majore din viața ei.

separator

Olga vorbește deschis despre trăirile prin care a trecut în ultima perioadă: despre frică, singurătate și regăsirea eului, libertate și fericire, după nopți și zile întregi de lacrimi…

,,Care este cea mai mare frică a ta? Sunt aproape sigură, să rămâi singură. Stiu că singurătatea te face să îți simți toate durerile, toate emoțiile, să iți retrăiești toate stările. Noi fugim de ele, avem frică să nu ne simțim abandonați. Păi uite, singurătatea este cel mai minunat lucru care ți se poate întâmpla. E timpul pe care ți-l dedici și care îți oferă ocazia să descoperi ce simți. Singurătatea îti oferă starea perfectă în care te poți redescoperi!, scrie Olga pe blogul ei.

,,Care este cea mai mare minciună pe care ți-o spui în mod constant? Ne spunem că nu avem nevoie să fim acolo, sau să schimbăm job-ul, sau viața sau omul de lângă noi. Astea sunt emoțiile pe care noi le ascundem prin diverse acțiuni care ne acoperă sau ne sustrag concentrația, pe moment, punem alte priorități, le numim noi ”valori” și apoi iar ne întoarcem și nu putem respira. Apoi vin depresiile și stările care pur și simplu distrug personalitatea și doboară toate stările de echilibru și practic uiți când ultima oară ai făcut ceea ce ai simțit că vrei să faci.

,,Cea mai mare dorință a noastră? Cu siguranță e să fim iubiți și acceptați. Pai iată, tadaaam momentul transformării. Nu poate să ne placă toată lumea, cel mai important să te placi tu, să ai dragoste de sine, disciplină, curaj, încredere, libertate. Trebuie să ne înconjurăm de oameni care ne fac mai buni, care ne inspiră, ne iubesc pentru ceea ce suntem și cel mai important nu încearcă să ne schimbe. Un proces care la mine a durat foarte mulți ani.

La 32 de ani și am înțeles că nu aveam nevoie de oameni toxici, aveam nevoie de oameni care să îmi fie un suport și să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu defectele și calitățile mele. Să știe că fericirea lui e să ofere și să se trezească dimineața cu același gând, să rezonăm! Înțelese toate astea, am scăpat de o presiune fantastică și am cîștigat echilibrul liniștea și fericirea”.

Sufletul meu, rănit până la oase, a plâns zile, nopți… ca să se trezească astăzi liber. Am lăsat și am sacrificat multe, am fugit din zona de confort… . Acum sunt extrem de fericită și echilibrată. Trăiesc orice moment cu intensitate maximă, extrem de inspirată, știu sigur ce îmi doresc și plăcerea asta e de nedescris. Acum, sentimentul pe care îl am e doar de mulțumire pentru tot ce mi se întâmplă. Petru că indiferent de cât de greu nu ar fi, știu care este punctul de fericire maximă!” (…), a mai dezvăluit soprana.

Citește mai multe pe olgabusuioc.com

alte Articole interesante