Ce flori să dăruiești femeilor în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal are un anumit tip de energie, care se manifestă în funcție de elementul semnului și de caracteristicile sale principale. Pentru ca această energie să fie în armonie, astrologii recomandă ca reprezentanții diferitelor semne ale zodiacului să se înconjoare cu pietre, flori și plante corespunzătoare constelației lor, care contribuie la echilibrul energetic. Astrologul rus Serghei Vronskii a realizat un horoscop detaliat pentru fiecare zodie în parte.

separator

Berbec

Temperamentul impulsiv și coleric al reprezentanților acestui semn zodiacal le permite să persevereze în atingerea scopurilor lor. Datorită lui Marte, care este responsabil pentru energia, optimismul și determinarea lor, Berbecii sunt întotdeauna lideri desăvârșiți, care depășesc cu succes dificultățile vieții, păstrând în același timp un simț uimitor de încredere în sine. Astrologii recomandă ca Berbecul să fie mai puțin impulsiv, pentru a-și controla temperamentul și tendința de a exagera. Buchetul perfect pentru acesta constă din flori cum ar fi: ramuri de măslin, mac și păducel. 

Taur

Fiind sub controlul planetei Venus, Taurii se disting prin prudență, abilitate extraordinară de concentrare și conștiință. Încăpățânat de natură, Taurul știe cum să-și atingă obiectivul, întotdeauna concentrându-se asupra calității vieții, a esteticii și a plăcerii. Astrologii recomandă ca acesta să fie mai puțin conservator și pesimist, precum și să arate cele mai bune calități ale sale – capacitatea de a avea grijă de cineva și bunăvoință. Buchetul ideal pentru Taur care va ajuta la echilibrarea energiei interne, ar trebui să fie alcătuit din plante cum ar fi: liliac, in și mirt.

Gemeni

Combinația perfectă a inteligenței, simțului umorului și a intuiției, precum și o percepție și o observare bună permit Gemenilor să se convertească cu ușurință cu oameni complet diferiți și să mențină relații prietenoase pe termen lung. Datorită planetei Mercur, reprezentanții acestui semn sunt întotdeauna în centrul evenimentelor și trec cu ușurință prin toate necazurile, pentru că Gemenii au întotdeauna pe cineva de nădejde să le ceară sfatul. Astrologii recomandă ca aceștia să absoarbă mai multe informați și să arate mai multă căldură celor din jurul lor. Un buchet ideal pentru Gemeni va fi o combinație de culori cum este: verbena, iasomia, ramuri de laur și mure.

Rac

Principalii romantici ai horoscopului, care sunt sub controlul Lunii și se disting prin imaginație bogată, adaptabilitate bună și devotament față de cei dragi. Luna, care în mod tradițional îl înzestrează pe Rac cu afecțiune pentru familie, îi conferă responsabilitățile, vitalitatea și îngrijirea. Astfel, de calități negative ale reprezentanților acestui semn ca senzație de amețeli, aroganță și isterie, vor echilibra un buchet de crini de zăpadă sau bujori.

Leu

Nobili și îngăduitori Leii se disting prin determinare, deschidere și încredere în sine. Aceștia sunt lipsiți de frică și  se pot bucura de performanțe puternice în toate domeniile vieții lor, ceea ce le face prieteni buni și colegi săritori la nevoie. Astrologii recomandă să fie mai puțin îndrăzneți și aroganți. Buchetul perfect pentru Lei, care va ajuta să exprime cele mai bune calități ale acestui semn, este format din: șofran, lavandă și vâsc.

Fecioară

Este considerat reprezentantul cel mai harnic zodiacului. Memoria tenace și mintea ascuțită îi permit să meargă cu meticulozitate la obiectiv, iar abilitățile de performanță îi fac  pe unii să devină cei mai buni organizatori și manageri grijulii. Principalul sfat pentru Fecioară este acela de a fi mai puțin critic și pragmatic. Iar pentru a armoniza energia, astrologii le recomandă să opteze pentru un buchet format din gladiole și florile de nu mă uita.

Balanța

Diplomați din talpă, balanțele se disting prin tact crescut, ușurința de comunicare. Dorința de compromis, prietenie și romantism îi permit acestora să creeze armonie în toate sferele vieții, jonglând cu ușurință între hobby-uri, muncă și familie. Astrologii le recomandă să lucreze la stima de sine. Pentru a adăuga un echilibru mai bun în viața ta, Balanțele ar trebui să opteze pentru flori cum ar fi: trandafirii albi, violetele și zambilele.

Scorpion

Reprezentanții solizi ai acestui semn se disting printr-un sentiment pronunțat de auto-valoare, statornicie și auto-control. Acest semn zodiacal este un simbol al păsării Phoenix, care distruge și reînvie din cenușă, ceea ce se reflectă în caracterul acestor oameni.  Astrologii le recomandă Scorpionilor să-și controleze iritabilitatea, precum și să fie mai atenți la detalii. Un buchet cu crenguțe de salvie de câmp vă va ajuta să arătați cele mai bune calități ale personalității voastre.

Săgetător

Săgetătorul statornic și încrezător în sine este sub controlul lui Jupiter – cea mai bună planetă a horoscopului. Oferă reprezentanților acestui semn o dorință de independență și libertate, generozitate, capacitatea de a guverna, precum și o dispoziție veselă și echitabilă. Săgetătorul ar trebui să-și controleze dorința de divertisment și plăcere. Buchetul perfect pentru acesta este format din trandafiri roz și roșii.

Capricorn

Capricornii sunt considerați cei mai zeloși oameni în horoscop, iar Saturn, sub conducerea căruia sunt reprezentanți ai acestui semn, trebuie să fie mai disciplinați. Autocontrolul și munca grea dă acestora o autonomie, rezistență și responsabilitate. Astrologii recomandă Capricornilor să-și țină egoismul, neîncrederea și autocritica sub control. Astfel de plante și flori, cum ar fi macul, belladonna, ramurile de pin și brad, pot ajuta acestora să manifeste cele mai bune calități ale caracterului.

Vărsător

Progresiv, revoluționar și independent Vărsătorul este considerat unul dintre cei mai originali reprezentanți ale horoscopului. Acești oameni se disting printr-o puternică impresie, sensibilitate și ideologie, pentru care Uranusul este responsabil. Planeta oferă Vărsătorului încredere, un potențial enorm de energie pentru realizarea fanteziei și o sete de viață. Oamenii uranici sunt încurajați să fie mai puțin impulsivi, radicali și leneși, dar altfel ei sunt considerați foarte norocoși. Buchetul ideal pentru Vărsător este format din ramuri de mimosa.

Pești

Calm, elocvent și iubitor de pace Peștele este principalul visător al horoscopului, pentru care Neptunul este responsabil. Planeta care guvernează visurile și emoțiile adânci oferă Peștilor incredibila spiritualitate, moralitate și impresionabilitate. Acești oameni aspiră întotdeauna la toate sublimele și, de asemenea, iubesc singurătatea, deși sunt incredibil de atașate de familie și cei dragi. Astrologii recomandă ca Peștii să fie mai puțin pasivi și sceptici, și să arate, de asemenea, mai multă fiabilitate și caracter practic. Buchetul pentru reprezentanții acestui semn ar trebui să fie format din ferigă, floarea soarelui și trandafirii sălbatici.

alte Articole interesante