Cristina Gheiceanu vorbește despre relația ei cu Ovidiu Mendizov. 7 lucruri pe care nu le știai

Jurnalista Cristina Gheiceanu și logodnicul ei, fotbalistul Ovidiu Mendizov, au împlinit 5 ani de când sunt împreună. Cu această ocazie, bloggerița a scos din casă detalii din viața personală pe care nimeni nu le știa până acum.

separator

Processed with VSCO with hb1 preset

„1 . La prima întâlnire, deși ne dădusem amândoi comandă de mâncare, nu am mâncat nimic. Haha a fost pentru prima dată când parcă maxilarul de jos se ducea “haisa” și cel de sus, invers. Hahaha după o primă tentativă, am renunțat să mănânc și tot vorbeam, deși stomacul cânta opere, căci eram tare înfometată. Mai târziu, mi-a zis că la el a fost la fel. Când am ajuns acasă, am mâncat tot frigiderul.

2 . M-a cerut în logodnă, într-o vacanță, în Praga. Eu mereu credeam că îmi voi da seama, că acest eveniment urmează, dar nu a fost așa. Când mi-a dat vestita întrebare, am tăcut și nu răspundeam nimic. A trebuit să mă întrebe a doua oară, ca să primească un DA. Până acum, nu țin minte nimic din ce mi-a spus atunci. Haha e prima dată când am rămas fără replică. )))) Apropo, inelul îmi era mare.

3 . Când munceam la Pro TV, locul nostru de întâlnire era în curtea unei biserici. Acolo ne furișam pentru 5 minute ca să mâncăm câte o înghețată sau arahide în zahăr (preferatele mele). Preotul deja ne știa pe de rost. De ce biserica? Pentru că era chiar lângă birou, iar în curte erau băncuțe.

4.   Nu pot să mă cert cu el și să mă uit în ochi. Cum mă uit în ochi, cum mor de râs. Așa că, dacă vreau să fiu serioasă, nu privesc în direcția lui.”

Processed with VSCO with a5 preset

Citește continuarea pe cristinagheiceanu.com!

alte Articole interesante