Elena Agheni: “Torturile de casă sunt mai gustoase, pentru că nu conțin margarină, coloranți, emulgatori și conservanți!”

Elenei Agheni îi place să gătească de mică, iar această pasiune vine din familie. Însă, după ce a devenit mămică, tânăra a descoperit că are o atracție deosebită față de torturi. De atunci, Elena nu-și închipuie viața fără deserturile cu care-i alintă pe cei dragi, iar în viitor se gândește să transforme acest hobby într-o afacere.

separator

17362366_1454149454624895_3095550362793217234_n

  • unicamd unica.md De cât timp faci torturi?
  • Elena Îmi place să gătesc de mică, însă am început să fac torturi cu 3-4 ani în urmă, fiind în concediu de maternitate.

  • unicamd unica.md Cum ți-ai descoperit această pasiune?
  • Elena Pasiunea mea pentru gătit vine de la sora mai mare, care mereu a fost un exemplu pentru mine. Suntem o familie mare și primitoare, astfel gătesc mult pentru cei dragi, răsfățându-i nu doar cu bucate alese, dar și cu deserturi.

17579817_1470470969659410_1368749341_n

  • unicamd unica.md Pentru cine faci torturile?
  • Elena Am prins așa un obicei, să merg cu câte un tort-cadou pe la zile de naștere, făcut cu multă dragoste și pasiune, cred că ,,dragostea trece prin stomac,, și astfel îmi alint soțul, fetița, pe cei dragi și apropiați cu deserturile mele.

  • unicamd unica.md Ce conțin torturile și prin ce se deosebesc de cele din comerț?
  • Elena Torturile făcute de mine conțin diferite ingrediente, pentru că îmi place să experimentez, dar țin neapărat să fie de cea mai înaltă calitate. Lucrez doar cu produse naturale, proaspete, ouă și lactate de casă. Astfel, se deosebesc ca gust, aspect, dar și greutate, pentru că grăsimile vegetale sunt mai ușoare decât cele animale.
17740971_1470470066326167_1367832880_n17741300_1470466286326545_489994445_n17742558_1470467402993100_676754886_n

  • unicamd unica.md Cât de des optează moldovenii pentru torturi hand-made?
  • Elena În ultima perioadă, moldovenii preferă mai mult torturile hand-made, pentru că de obicei acestea sunt personalizate. Dacă clientul preferă ciocolata, îl fac cu ciocolată, dacă fructele, atunci îl decorez cu multe fructe. Torturile chiar sunt mai gustoase fără coloranți, emulgatori, conservanți și margarină. În plus, torturile de casă sunt făcute cu multă dăruire și pasiune.
17619191_1470469862992854_1220108680_n17690212_1470468142993026_26680945_n17690449_1470470962992744_121287100_n

  • unicamd unica.md Te-ai gândit să-ți faci un blog culinar sau să transformi această pasiune într-o mică afacere?
  • Elena Sigur, mi-au trecut multe gânduri și idei de a transforma pasiunea într-o afacere, însă, deocamdată, am altă activitate, iar din cauza lipsei de timp, rămâne doar la nivel de hobby.

17742347_1470471079659399_8771333_n

loading...
alte Articole interesante