Povestea de dragoste dintre o fostă Miss URSS și legendara jucătoare de tenis, Martina Navratilova

Legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a măritat la 58 de ani cu partenera sa Julie Lemigova, o fostă Miss URSS în anul 1991. Mariajul a creat valuri în presa internaţională, povestea de dragoste dintre Navratilova şi Lemigova fiind demnă de un scenariu de film. 

separator

Navratilova s-a declarat emoţionată de acest pas: “Nu îmi vine să cred. În sfîrşit am făcut şi acest pas. M-am măritat prima dată la 58 de ani”, a declarat jucătoarea născută în Cehoslovacia. Palmaresul fostei legende a tenisului este unul incredibil. A cîştigat 14 titluri de Grand Slem la simplu şi 31 de titluri de Grand Slem la dublu.

Julia-Lemigova-and-Martin-014-660x396

Este considerată “cea mai bună jucătoare de tenis la simplu, dublu şi mixt din istorie”, caracterizare făcută de fosta jucătoare americană Billie Jean King.

A devenit lesbiană după moartea soţului.

în 1991, înainte de căderea Uniunii Sovietice, Julie Lemigova a devenit ultima Miss URSS. Avea doar 18 ani.

23-472x660

Concursul Miss Univers din Las Vegas, din acelaşi an, l-a încheiat pe locul 2, povestind juriului că este o fată ambiţioasă, care dorește să aibă succes în afaceri şi să-și facă o familie.

Succesul din modă a transformat-o pe tînăra Julie Lemigova. Ea s-a mutat în Londra şi apropiaţii spuneau că începuse să frecventeze cercurile înalte, şarmul său fiind unul care i-a fermecat pe mulţi milionari. Era şi femeie de afaceri, avînd la doar 20 de ani un centru SPA pe care l-a deschis în Paris.

429006-edouard-stern-637x0-3

În anul 1997 îl cunoaşte pe Edouard Stern, un businessman francez care avea o pasiune pentru arme şi pentru vînătoare. În anul 1999, Julie dă naştere primului copil, Maximillien. Însă, Stern nu era pregătit să accepte atributul de tată şi a cerut un test de paternitate spunînd la vremea respectivă că nu e 100% sigur că băiatul e al lui.

Totul s-a încheiat tragic pentru Maximillien, care a murit în Paris la doar 5 luni de la naştere. Autopsia a stabilit cauza morţii: leziuni la nivelul creierului. Doctorii au venit cu verdictul: moartea copilului a survenit în urma neglijenţei părinţilor şi a bonei, care a dispărut subit.

În anul 2005, situaţia a devenit dramatică pentru Julie. Soţul său, Stern a fost omorît.

Colegii de muncă au declarat la vremea respectivă că ar fi implicată mafia rusească. Totul a luat însă o altă turnură cînd au apărut dovezi că Stern participa la orgii sexuale şi a fost ucis în timpul unei astfel de orgii. Ipoteza s-a confirmat şi s-a dovedit că Stern a fost omorît de o prostituată, Cecile Brossard.

4343

Din anul 2006, Lemigova, la 34 de ani, a devenit lesbiană şi s-a cuplat cu Martina Navratilova, care era cu 16 ani mai în vîrstă. De atunci, Lemigova şi Navratilova sînt împreună şi s-au căsătorit la finalul anului 2014.

Martina Navratilova a recunoscut că e lesbiană în anul 1981, cînd era în apogeul carierei. Prima dată cînd Martina s-a afişat cu o femeie de mână s-a întâmplat în acelaşi an. Rita Mae Brown este o scriitoare şi o militantă pentru drepturile femeilor. Relaţia nu a durat mult şi Navratilova s-a combinat cu Nancy Lieberman, o baschetbalistă profesionistă poreclită “lady Magic” pentru talentul pe care îl avea pe teren.

C94D4D6E-EF87-7A77-AA9E109A6967E406

Însă, pe măsură ce anii treceau, Navratilova nu reuşea niciodată să aibă o relaţie stabilă. Mai mult, una din fostele partenere ale Martinei, Toni Layton a ameninţat-o pe Martina că va face publice toate secretele din dormitor. Navratilova a plătit 3 milioane de dolari ca Toni Layton să păstreze tăcerea.

4G9vLJl

Martina e “bărbatul” în casă

Marina Navratilova şi Julie Lemigova sînt împreună din anul 2006. Fosta jucătoare de tenis a cerut-o în căsătorie pe Julie în acest an, înainte de US Open şi s-a pus în genunchi. Răspunsul a fost unul pozitiv, Navratilova spunînd că e unul dintre cele mai fericite momente din viaţă.

431463-martina-navratilova

Sursa 

alte Articole interesante