Emmanuel Macron i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, în direct, la TV

Ei formează unul dintre cele mai controversate cupluri prezidențiale, dar totodată și unul dintre cele mai solide. Ea are 64 de ani și un trecut plin, a fost profesoara de actorie și de literatură a actualului său soț.  Emmanuel se îndrăgostea iremediabil de Brigitte, încă din studenție, și îi jura că o va lua de soție, deși ea era căsătorită și avea copii.

separator


S-a căsătorit cu prima sa iubire în 2007 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. O iubește și se mândrește cu ea peste tot în lume, ba chiar i-a luat apărarea în nenumărate rânduri în mod public.

Acum, Emmanuel i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale soții, chiar la TV. Într-un interviu pentru CNN, președintele francez vorbește despre viața de familie:

”Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine…. E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine pentru că este ancora mea”, a declarat președintele Emmanuel Macron.

Sursa

alte Articole interesante