Emoționant! Un bărbat a așteptat 40 de ani pentru a cere în căsătorie femeia iubită

O poveste de viață ca-n filme! Din cauza părinților fetei, care s-au opus relației, un bărbat și o femeie  nu au reușit să fie împreună în tinerețe, însă au reușit să își unească destinele 40 de ani mai târziu și au organizat și o nuntă.

separator

Cei doi au început să-și vorbească atunci când Madeleine avea 16 ani și ea a jucat într-o piesă regizată de Bill. Atunci el a invitat-o în oraș, iar ea i-a acceptat invitația, însă nu și-a făcut apariția la întâlnire. Potrivid BBC, Bill Brookman a invitat-o inițial în oraș, la o cafenea, pe Madeleine Coburn, în 1978, pe vremea când el avea 23 ani și ea 16, însă ei i-a interzis tatăl său să meargă.
Ei s-au întâlnit din nou în 2008 iar Bill i-a cerut din nou lui Madeleine o întâlnire. Cei doi relatau cum au decurs viețile lor unui jurnalist BBC, când Bill a decis să o întrebe pe Madeleine dacă vrea să-i fie soție.

”Căile destinului sunt foarte ciudate, dar trebuie să mărturisesc că uneori merită să aștepți 40 de ani”, a spus Bill. ”Am fost dezamăgit, dar așa este viața”, spune Bill, care nu știa pe vremea aceea de ce Madeleine nu a venit la întâlnire.

Cei doi au jucat nunta în luna august a acestui an.

sursa

alte Articole interesante