Orice bărbat are nevoie de aceste lucruri într-o relație

Bărbații de obicei nu sunt dispuși, să vorbească despre nevoile sau fricile lor într-o relație. Potrivit psihologilor, asta se întâmplă din cauza presiunii sociale sau a incapacității de a-și exprima sentimentele. Aceștia tind să sufere în tăcere când nevoile emoționale nu le sunt împlinite de partenerele lor.

separator

Înțelegerea nevoilor unui bărbat într-o relație poate pune capăt lipsei de comunicare și neplăcutelor momente de tăcere, care pot să apară în viața unui cuplu. Dar și poate contribui la o mai bună intimitate, armonie și unitate între parteneri. Îți prezint câteva lucruri de care orice bărbat are nevoie într-o relație.

Laudă și apreciere – bărbații au un orgoliu foarte sensibil. Ei au nevoie să se simtă apreciați pentru felul lor de a fi, locul lor de muncă, rolul în cuplu, aspectul fizic și sexualitate. De asemenea, mulți bărbați se plâng de faptul, că nu se simt apreciați și lăudați de partenerele lor. Așa că haideți, să ne lăudăm bărbații. Spune-i iubitului tău ce iți place la el. Lasă-l să știe care sunt trăsăturile lui fizice care-ți plac. Faptul că-l lauzi, nu-l va face mai încrezut, ci îl va ajuta, să se simtă mai iubit.

Respect – bărbații consideră respectul, drept o formă de iubire. Dacă partenerul tău simte, că nu il respecți, nu-i apreciezi cariera sau lucrurile în care crede și cu care se identifică, atunci iși va pierde încrederea în tine și te va iubi mai puțin. Iar dacă partenera unui bărbat nu-i va respecta calea și misiunea în viață, atunci el va avea mereu tendința, de a se distanța de ea.Conexiunea sexuală – bărbații și femeile își întăresc legătura prin comunicare și sex, însă, în general, femeile mai mult prin comunicare și bărbații mai mult prin sex. Dar acest lucru nu înseamnă că aceștia trebuie să aibă relații intime zilnic cu partenerele lor pentru a se simți aproape de ele. Bărbații se simt la fel de conectați când primesc semnale de disponibilitate sexuală, ca și atunci când fac sex. Astfel, vorbește cu partenerul tău și întreabă-l ce îl ajută să se simtă iubit, încât, să evitați astfel de momente de raceală, care pot să apară fară voia voastră.

Intimitate emoțională – de mici copii, bărbații sunt educați, să nu pară slabi, adică să nu se plângă și să nu-și exprime lipsa de încredere în sine. Partenera unui bărbat este și un refugiu, în care se poate simți în siguranță. Așa cum femeile au nevoie de timp pentru a se deschide sexual într-o relație, bărbații au nevoie de timp pentru a se deschide emoțional. Totodată, bărbatul are nevoie, să știe că dacă plânge în fața ta, nu va fi respins și nu-i vei răni sentimentele. Iar dacă nu îl poți alinta când are nevoie cel mai mult, nu va mai avea încredere să-și exprime emoțiile față de tine și se va distanța.

Spațiu – în general într-o relație bărbații au nevoie de spațiu. Ei au nevoie de timp pentru hobby-uri, să iasă cu amicii, să se implice în proiecte care să le dea un sentiment de împlinire. Așa că dă-i libertate partenerului tău. Lasă-l să respire. Un bărbat va fi mai fericit când se va întoarce la tine, știind că ai încredere atât în el cât și în relația voastră, încât să-i respecți nevoia de spațiu.Atingerea fizică – bărbații au nevoie de atingeri făra tentă sexuală, în aceeași măsură în care au nevoie de contact fizic. Dacă îi atingi gâtul și părul drăgăstos în timp ce el este absorbit de altă activitate, se va simți la fel de iubit ca atunci când faceți dragoste.

Siguranță – cu cât un bărbat simte că partenera sa se implică pe termen lung, cu atât este mai pregătit și mai dispus să se deschidă față de ea. Bărbatul se simte sigur când știe, că partenera lui îi apreciază profesia și nivelul de carieră. Se simte în siguranță când iese cu baieții în oraș și nu este sunat la fiecare jumătate de oră pentru a vedea unde este și ce face.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante