5 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

Dacă bărbatul care îți place  te-a invitat la prima voastră întâlnire, atunci ai grijă să nu clachezi din start, pentru că va conta enorm impresia ce o vei lăsă potențialului iubit. Vezi în informațiile de mai jos care sunt lucrurile ce nu trebuie să le faci la primul randevu.

separator
90540_main_medium


Nu întârzia. Se spune că femeile trebuie să se lase aşteptate, dar acest lucru nu este valabil şi la o primă întâlnire. Dacă vei întârzia, pretendentul va crede că nu îţi pasă de el şi că nu eşti punctuală, ceea ce multora nu le place. Timpul este preţios pentru toată lumea. Aşadar, nu-l lăsa să te aştepte. Este mai bine să ajungi cu 5 minute mai devreme, decât mai târziu.

Nu te juca pe telefon. Te-ai dus la acea întâlnire pentru a petrece timpul cu un potenţial partener. Timpul trebuie folosit în favoarea ta, deoarece trebuie să afli cât mai multe despre el, să începi să-l cunoşti. Dacă stai cu telefonu în mână, doar veţi pierde timpul. În plus, acest lucru îi va arăta lui că nu eşti interesată de persoana lui.

Nu vorbi prea mult despre tine. Este prima voastră întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i spui totul despre tine. Spune-i cât mai puţine lucruri, ca să-i stârneşti curiozitatea. În schimb, ascultă-l pe el şi lasă-l să vorbească cât mai mult. Important este că exsite între voi o conversaţie, iar ascultarea este o parte importantă a acesteia.

Nu vorbi despre fostul partener. La prima întâlnire este vorba despre viitorul tău. Nu trebuie să vorbeşti despre fostul tău prieten, pentru că o să ai ocazia la celelalte întâlniri să vorbeşti despre trecut. Dar, dacă o să începi să spui cât mai multe despre ex, el o să creadă că încă îl iubeşti şi că nu ai trecut peste despărţire.

Nu exagera cu machiatul. Fii cât mai naturală. Este normal să vrei să-l impresionezi încă de la prima întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu produsele cosmetice. Optează pentru un machiaj cât mai natural.

alte Articole interesante