Află ce crede despre tine iubitul dacă te-ai îngrășat sau nu te-ai epilat pe picioare

De cele mai multe te îngrijorezi – oare îi place cum arăt? Oare vede că m-am iritat pe un picior? Dacă burta mea e prea mare? Dacă nu miros bine? Nu m-am epilat, parcă nu-mi vine să mă dezbrac… Şi aşa mai departe. Dar până la urmă nu ai de unde să ştii la ce se gândeşte cu adevărat iubitul tău dacă nu îl întrebi așa cum este.  Vezi mai jos, ipotezele posibile despre lucrurile care te jenează cel mai mult.

separator
Nu te-ai epilat pe picioare
Numai o femeie se poate simţi neîngrijită dacă s-a nimerit să întreţină o partidă de sex cu iubitul înainte de programarea de la cosmetică. Bărbaţii nici nu prea observă astfel de lucruri, sunt atenţi la plăcerea pe care o simt şi pe care o oferă şi mai puţin la firele de păr de pe picioare. Nu te mai stresa şi bucură-te de senzaţiile plăcute.

Ai colăcei de grăsime
Ca şi în cazul părului de pe picioare, atenţia iubitului tău nu va fi pusă pe celulită şi pe colăceii de grăsime de pe burtă, ci se va uita la fundul tău, la sânii tăi şi la expresia ta atunci când ştie că te simţi bine. În plus, este prea ocupat ca să mai stea să analizeze dacă ai mai pus pe tine câteva kilograme în timpul partidei de sex.Dacă totuşi nu reuşeşti să treci peste această problemă, stai tu deasupra şi arcuieşte-ţi spatele în timp  ce te mişti, aşa se va întinde şi burtica şi vei părea mai slabă. În plus, te poţi juca şi cu lumina – aprinde câteva lumânări pentru o atmosferă romantică.

Cât de mici sau mari sunt sânii tăi
Printre primele lucruri pe care le observă bărbaţii atunci când cunosc o femeie sunt sânii. Dacă aţi ajuns deja să aveţi o relaţie serioasă, chiar nu mai are niciun rost să te mai îngrijorezi. Îi plac sânii tăi exact aşa cum sunt, fie ei mici sau mari. Bărbaţii adoră sânii, în general, iar mărimea şi forma nu sunt atât de importante.

Îţi miroase respiraţia
Dacă ai ales să clădeşti o relaţie de cuplu cu el, probabil nu este genul care să te judece şi să te critice pentru astfel de detalii. Cine nu s-a trezit de dimineaţă cu respiraţia urât mirositoare? Ca să eviţi astfel de momente, spală-te pe dinţi înaintea partidei, evită mâncărurile „parfumate” sau mestecă o gumă două-trei minute.

Ai grijă de tine și nu uita ești extraordinară!

alte Articole interesante