Află ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Probabil, în unele momente ale vieții ți-ai dat seama că astrele pot spune multe lucuri despre tine. Zodia ta te influențează într-o anumită măsură și te face să zâmbești atunci îți oferă o veste bună, după care aștepți cu nerăbdare momentul în care se va realiza cele prognozate de astre. Află în informațiile de mai jos care este meseria ce ți se potriveșete cel mai bine în funcție de zodie, cu siguranță, unele detalii te vor ajuta să faci alegerea corectă pe plan profesional.

separator


1. Vărsător: profesor
Se presupune că Vărsătorii sunt persoane independente și nu foarte emotive. Ei ar putea fi buni profesori, deoarece aceștia trebuie să fie stricți și organizați și să reziste la stres.

2. Pești: regizor, designer, artist
Peștii sunt oameni foarte creativi, emotivi, inteligenți și destul de loiali. Lor li se potrivesc profesiile care au legătură cu arta, fiindcă probabil nu ar putea să vină cu o idee plictisitoare nici dacă ar încerca.

3. Berbec: director sau afacerist
Berbecii sunt foarte încrezători în sine și sunt, în general, oameni fericiți. Sunt energici și muncitori indiferent de vârstă. S-ar potrivi ca directori de firmă deoarece sunt foarte sociabili, le plac oamenii, le place să conducă și să muncească din greu.

4. Taur: îngrijitor sau asistent
Dacă ești Taur, te-ai descurca foarte bine într-o profesie care presupune să ai grijă de oameni, deoarece ești o persoană atentă căreia îi place să se asigure că oamenii la care ține sunt bine și fericiți.

5. Gemeni: editor
Gemenilor li se potrivește meseria de editor pentru că se presupune că sunt, pe de o parte, persoane interesante și sociabile, iar pe de altă parte introvertiți. Slujba este destul de flexibilă și distractivă.

6. Rac: director de publicitate sau copywriter
Racii sunt buni la a-i convinge pe alții de lucruri și sunt foarte atașați de ideea de familie. Ei ar putea să aibă succes în publicitate deoarece pot să creeze povești în jurul produselor sau mărcilor.

7. Leu: PR
Se pare că dacă ești Leu, ești un bun lider – adică te-ai descurca perfect ca PR, care trebuie să fie inteligenți și creativi.

8. Fecioară: doctor sau nutriționist
Fecioarele sunt persoane foarte organizate, care trebuie să dețină controlul, așa că e evident că anumite slujbe li se potrivesc mai bine decât altele. Dacă ești nutriționist, vei putea practic să organizezi dietele oamenilor.

9. Balanță: politician
Persoanele slabe de inimă nu ar putea să fie politicieni, dar cineva din zodia Balanță sigur s-ar descurca. Balanțele sunt preocupate de ce e corect și pot să facă și compromisuri.

10. Scorpion: doctor sau chirurg
Se presupune că Scorpionii sunt foarte curajoși – și cine ar trebui să aibă mai mult curaj decât doctorii? Poate că vor ajunge să lucreze la Medici fără frontiere sau într-o zonă de război – nu se știe niciodată, nu?

11. Săgetător: avocat pro bono
Săgetătorii sunt idealiști și le place să călătorească, așa că ar putea fi avocați care să accepte numai cazuri pro bono. Această muncă li s-ar potrivi perfect.

12. Capricorn: avocat
Se presupune că nativii zodiei Capricorn sunt foarte loiali și că iau totul foarte în serios. De aceea, ar putea fi niște avocați foarte buni.

Sursa

alte Articole interesante