Bărbaților nu le place când…

„… femeile se comportă de parcă le-ar fi indiferent sexul.” Este de multe ori părerea bărbaților. Pe, când, în dormitor ei este mult mai vulnerabil. În primul rând le este frică să nu fie refuzați și apoi încep să simtă că poartă responsabilitate pentru viața sexuală a partenerii, iar de responsabilități ei sunt sătui până peste cap. Și mai lipsește să simtă și trădarea din partea partenera.

separator

barbatilor-nu-le-plac

De ce femeile procedează astfel? De multe aceasta adoptă asemenea comportament din cauza complexului – ”a nu părea ușuratică”. Iar pentru unele jocul de-a ”stana de piatră” – e un fel de a-și demonstra supărarea sau nemulțumirea: ”Nu simt nimic. N-ai nicio putere asupra mea”. Psihologii cataloghează o astfel de reacție ca fiind una pasiv- agresivă: partenera pare pasivă, dar de fapt lipsa reacției este o formă de agresiune.
Ce ar trebui să facă o femeie? Interesul pentru sex este o demostrare a sentimentelor față de partener. Ce n-ai spune, dar în viața de zi cu zi, bărbatul ”va asculta” de corpul tău. Răspunde-ți singură la întrebarea: ți-ar place să faci dragoste cu el, dacă s-ar comporta altfel? Dacă ai răspuns afirmativ, atunci ar fi bine să porți o discuție cu partenerul.

646x404… femeile nu-i cunosc corpul
Ar fi penibil, dacă un bărbat abia atingându-se de sânii unei femeii, ar aștepta ca aceasta să se excite la maxim. Bărbații simt același lucru. Ei sunt deranjați de faptul când femeia se rezumă doar la a mângâia penisul – de parcă s-ar grăbi doar să-l excite ca ”totul” să se termine cât mai repede.

De ce femeile procedează astfel? Poate unele au crescut cu frica față de organul sexual masculin și pe care își aruncă o parte din supărarile și nemulțumirile ce le are cu partenerul.

Ce ar trebui să facă o femeie? Acestora de multe ori le este rușine să-și întrebe partenerul ce-i face plăcere și acționează după cum le duce capul. Dar, nu ar fi nimic rușinos în faptul că l-ai întreba tacticos.

sex_77c4f0_99193b2c94

… aruncă pe umerii lor responsabilitatea pentru orgasmul lor
Aceasta este o mare presiune psigologică – se simt niște ratați dacă nu iese bine. Când partenera nu spune ce-i place și ce o poate aduce până la extaz, bărbatul se simte de parcă ar fi la un examen.

De ce femeile procedează astfel? În primul rând din timiditate. Apoi, pentru că multor femei le este rușine să recunoască că nu sunt mari cunoscătoare în ale sexului și ajung la orgasm destul de greu. O mare parte dintre ele preferă să sufere de insatisfacție sexuală, decât să ceară ajutorul partenerului.

Ce ar trebui să facă o femeie? El nu este obligat să știe cum să te ajute să obții orgasm. De aceea, lasă timiditatea la o parte și spune-i despre particularitățile corpului tău. Unde mai pui că și ”sexul verbal” nu este mai puțin important.

man_on_bed2_16417800… partenera dictează ce și cum să facă: întoarce-te așa, mângâie-mă aici etc.
Să știi că indicațiile clare îi crează impresia că nu ai încredere în el și-l controlezi. Un astfel de comportament îi trezește dorința normală de a-și întoarce rolul de lider. El începe să lupte pentru putere în pat, în loc să te iubească.

De ce femeile procedează astfel? Multe femei în subconștientul lor hotărăsc că mai bine îi explică totul decât să aibă parte de vreo dezamăgire. Uneori un astfel de comportament se datorează și faptului că acestea își asumă multe responsabilități în viață. Ele percep sexul ca un proiect care trebuie realizat bine.

Ce ar trebui să facă o femeie? Faptul că este controlat și i se dau ordine, irită orice bărbat. Încearcă să ai încredere în partener și dă-i posibilitatea să folosească informația obținută de la tine, după bunul său plac.

cuple-pat_03debbb8b3

… femeilor le este rușine de propriul corp
Un astfel de comportament îl face să se îndoiască de alegerea ce a făcut-o: dacă ea este atât de urâtă, încât cere stingerea luminii, ce caut eu lângă ea în pat?

De ce femeile procedează astfel? În pat se acutizează complexele femeilor ce nu sunt sigure. ”Protecția” sub forma hainelor este distrusă, iar ea nu este pregătită să apară în fața partenerului așa cum este. Multora le este rușine de kilogramele în plus sau de celulita ce o au, considerând că nu corespund standardelor de frumusețe.

Ce ar trebui să facă o femeie? Când un bărbat ajunge cu tine în pat, lui deja nu-i pasă de celulita ta. Iar neajunsurile partenerii le va observa atunci când ea insistent le va indica singură. Așa că demonstrează-ți calitățile și tot ce ai frumos.

barbat_femeie_in_pat

… în pat femeile vorbesc mult
Aceasta îi încurcă pe bărbați să primească plăcere. Lor le este greu să asculte și să facă dragoste în același timp. Ei trebuie să depună un efort în plus să fie atenți la ce spune partenera. Cu cât mai multe cuvinte sunt, cu atât se concetreză ei mai mult, până nu mai simt nimic.

De ce femeile procedează astfel? Fiind nervoase sau nefiind sigure pe ele, femeile se eliberează de această tensiune vorbind. În timpul sexului, având parte de emoții mari, de multe ori nu știu cum să se relaxeze și recurg la cel mai obișnuit mod petru ele – discuțiile.

Ce ar trebui să facă o femeie? Concetrează-ți toate simțurile asupra corpului tău, focusează-te pe ce simți, dar nu ce-ai vrea să zici. Sau și mai bine, încearcă să o faci măcar o dată fără să vorbești.

femeile_vorbesc_mai_mult
…când în pat femeile sunt foarte preocupate de felul cum arată
Când partenera mereu aranjează lenjeria, părul sau verifică dacă e totul în regulă cu machiajul ei, îi trimite semnal barbatului: ”Nu atinge!” În loc să se gândească cum să-i facă plăcere, el își va concetra atenția să nu-i strice aspectul.

De ce femeile procedează astfel? Neîncrederea proprie. Și plus că femeilor li se tot spală creierul cu stereotipuri ale frumuseții.

Ce ar trebui să facă o femeie? Bărbații apreciază mult femeile sigure pe sine și care sunt capabile să-și scoată în evidență frumusețea naturală. Partenerul trebuie să știe că iubita lui este liniștită și fără ritușuri cosmetice sau alte șiretlicuri.

femeie_sexz_07560200

…când femeile fac sex în schimbul unor servicii
Când bărbatul primește dragostea nu ca un dar, ci pentru ”purtare exemplară”, el singur începe să se comporte în pat ca un om de afaceri. Dacă îl vor satisface asemenea relații, va continua. Dacă nu – de ”partenerele de afaceri” se desparte ușor, dacă plata pentru servicii i se va părea prea mare.

De ce femeile procedează astfel? Sexul se transformă într-un obiect de manipulare a partenerului, când conștientizează propria neputință în alte sfere ale vieții. Pentru unele femei, patul este unicul loc în care ele au o reală influiență asupra bărbatului și o folosesc disperate.

Ce ar trebui să facă o femeie? Patul nu este locul potrivit pentru reglarea conturilor. Și dacă vei transforma sexul într-un ”premiu” pentru buna purtare a partenerului, iar lipsa lui – în pedeapsă, cu siguranță bărbatul va fugi de asemenea relații. Lasă rezolvarea problemelor pentru a doua zi.

Cea mai bună metodă de a-i oferi plăcere în pat alături de tine, e să-l simți și să fii cât mai naturală. Informează-te și învață din propriile greșeli.

alte Articole interesante