Ce-și dorește partenerul de la tine!

Atunci când ești implicată într-o relație mai serioasă, fiecare partener are la un moment dat anumite cerințe. Conform unui studiu realizat de British Heart Foundation s-a descoperit c

separator
ă:

Ce-vrea-de-la-tine-când-ești-într-o-relație

Peste jumătate dintre persoanele implicate într-o relaţie recomandă partenerului de viaţă să slăbească sau să renunţe la anumite vicii.

1Aproape 60%  vor ca partenerul să slăbească, nu doar un kilogram sau două, ci la peste şase kilograme, în timp ce 80% dintre oameni şi-ar dori ca partenerii lor să renunţe la fumat.

58% dintre persoanele participante la această cercetare consideră că cea mai bună modalitate de a-şi încuraja şi motiva partenerul să facă un anumit lucru este de a-i cere direct, fără menajamente.

Un sfert din cele 1.426 de persoane intervievate şi-ar dori ca partenerul de viaţă să renunţe la consumul de alcool.

2Doar trei procente dintre ei spun că şi-ar recompensa partenerul de viaţă pentru că a ales să îşi schimbe obiceiurile, în timp ce mai puţin de un procent dintre aceştia spun că oferă ceva la schimb pentru dacă pertenerii să renunțe la unele obiceiuri.

Rezultatele studiilor vin la puţin timp după ce Weight Watchers a dat publicităţii o statistică potrivit căreia 43% dintre britanici mănâncă mai mult decât ar trebui. Potrivit datelor, un britanic ajunge să mănânce anual aproximativ 1.270 de kilograme de alimente – echivalentul greutăţii unei echipe de fotbal sau a 14 pui de elefant.

Cantitatea este cu 384 de kilograme mai mare faţă de necesarul de alimente pe un an al unei persoane.

alte Articole interesante