Ce spune modul în care îmbrățișezi despre tine

La toți ne place să simțim prezența persoanelor dragi cât mai aproape de inimă și cum este posibil aceasta, dacă nu printr-o îmbrățișare caldă. Felul în care cuprinzi oamenii spune ceva despre tine şi relaţia pe care o ai cu aceştia. Poate că unora li se pare că e un gest banal, însă modalitatea prin care alegi să îmbrăţişezi pe cineva poate transmite foarte multe lucuri. Vezi care sunt principalele 10 tipuri de îmbrățișări și ce semnifică acestea.

separator
652x450_083638-intentiile-din-spatele-unei-imbratisari
1.Dacă mângâi spatele persoanei pe care o îmbrățișezi înseamnă că vrei să-l linişteşti
Dacă faci acest gest, înseamnă că vrei să îi transmiți persoanei cu care ești că totul va fi bine. Eşti dispus să vorbeşti despre problemele sale şi să-l asculţi atunci când el de deschide în fața ta.


2. Dacă te uiți direct la partener atunci când îl îmbrățișezi, vrei să formezi o legătură sinceră cu acesta
Dacă te uiţi la partener în timp ce-l îmbrăţişezi, stabileşti o legătură cu sufletul lui. Ochii sunt poarta către suflet așa că, a crea contact vizual nu va face decât să vă apropie și mai tare.

3. Dacă îți pui braţul pe umărul cuiva, înseamnă că îl consideri prieten
Acest gest înseamnă că ai încredere în celălalt. Nu-ţi îmbrăţişezi aşa numai iubitul, ci şi prietenii în care ai încredere şi pe care te poţi baza.

4. Dacă baţi pe cineva pe spate în timp ce-l îmbrăţişezi înseamnă că îl privești ca pe un prieten
Dacă îmbrăţişezi pe cineva aşa, înseamnă că simți senzația de camaraderie față de acesta. Nu vrei intimitate cu această persoană, ci doar să îl păstrezi în postura de prieten.

5. Dacă îți înfăşori mâinile în jurul taliei cuiva, înseamnă că ești atașat de această persoană
Dacă îmbrăţişezi pe cineva pe la spate înfășurându-ți mâinile în jurul taliei acestuia, vrei să fii protector cu acea persoană. Ştii că îi poţi oferi securitate şi confort acelei persoane oricând.

6. Dacă-ţi pui mâna în buzunarul partenerului, înseamnă că te simți complet în siguranță cu el
Dacă faci acest lucru înseamnă că eşti destul de relaxată şi că te simţi îndeajuns de confortabil cu el astfel încât să îți permiți să faci astfel de gesturi familiale.

7. Dacă dansezi sau te miști în același timp în care vă și îmbrățisați, înseamnă că țineți foarte mult unul la celalalt
Dacă va îmbrăţişaţi şi va mişcaţi în acelaşi timp, chiar sunteţi îndrăgostiţi unul de altul și simțiți nevoia de a fi aproape fizic de cealaltă persoană.

8. Îmbrăţişarea strânsă și prelungită dictează faptul că nu vreţi să va despărţiţi
O astfel de îmbrăţişare spune că îl iubeşti mult pe cel de lângă tine și că ideea că el ar putea pleca de lângă tine te îngrijorează.

9. Îmbrăţişarea în care păstrezi distanţa arată că a acelei persoane nu te simţi confortabil în apropierea fizică
Dacă îmbrățișezi pe cineva și îți păstrezi jumătatea de jos a corpului la distanță, sugerează faptul că nu te simți comod de față cu acea persoană sau că nu ești de acord cu ea într-o anumita privință.

10. Îmbrățișarea cu picioarele desfacute
Dacă stai jos și prinzi în brațe o altă persoană în timp ce îți desfaci și picioarele, înseamnă că, între tine și cealaltă persoană există foarte multă atracție fizică.

Sursa

alte Articole interesante