Cei mai nesimțiți bărbați în funcție de zodie

Unii bărbați sunt mai nesimțiți decât alții, iar acest lucru este dovedit de anumite tipare astrale care se potrivesc fiecărei zodii. Desigur, există și excepții, însă multe trăsături sunt comune în rândurile celor care tratează femeile cu lipsă de respect. Află cât de nesimțiți sunt bărbații din fiecare semn zodiacal și în privința cărora este bine să fii precaută.

separator

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec este bun în adâncul sufletului său, însă are o fire impulsivă, directă și de aceea poate spune sau face lucruri care să deranjeze uneori, fără să se gândească la impactul pe care îl au asupra ta, astfel încât poate fi catalogat ocazional drept nesimțit.

Taur

 Bărbatul Taur știe cum să se poarte și de regulă este manierat. Cu toate că în anumite circumstanțe poate fi extrem de încăpățânat, nu este genul care să se poarte urât cu tine, iar șansele de a fi nesimțit sunt rare.

 Gemeni

 Cu Bărbatul născut sub semnul Gemeni trebuie să ai mare grijă. Acesta are un caracter cameleonic și cu toate că la prima vedere pare cuceritor, deseori își schimbă starea de spirit și poate întrece măsura, devenind cel mai nesimțit dintre toți nativii zodiacului.

Rac

În general, bărbatul Rac este un exemplu de bun simț. Șansele ca el să sară calul și să jignească sunt minime deoarece este sensibil și nu agreează nesimțirea. În unele ocazii poate fi instigat, însă rareori dă curs unor gânduri sau fapte de acest gen.

Citeşte articolul complet pe yve.ro

alte Articole interesante