Confesiunile bărbaților, cărora le-au fost ignorate mesajele de către femei

Cu siguranță și tu la un moment dat, ai respins tranșant și vehement mesajul unui bărbat, dar te-ai gândit cum s-a simțit el în acele momente? Evident s-a simțit ofensat. Citește câteva confesiuni ale bărbaților, care s-au pomenit în astfel de situații neplăcute.

separator

articolignorati

“Sincer, cred că mă urăște din tot sufletul și face acest lucru intenționat, doar ca să îmi rănească orgoliul. Cred că îi face placere când mă agit și îmi fac tot felul de scenarii.”

 “Cred că mă urăște. Oare chiar nu sunt o prioritate în viața ei? Vreau să cred că era ocupată în momentul în care i-am trimis mesaj și îmi va răspunde când va avea timp.”

Unele femei primesc mesaje de la foarte multe persoane. Pur și simplu, cred că nu sunt o prioritate când nu primesc un răspuns prea curând.”

 “În primele minute nu îmi fac griji, îmi desfășor liniștit activitățile, intru pe rețelele sociale și aștept să primesc un răspuns. După ce au trecut 15 minute, încep să îmi verific telefonul și să văd dacă persoana respectivă are activitate pe Instagram sau Facebook. Dacă au trecut 30 de minute și nu am primit un răspuns, încep să mă gândesc că am greșit cu ceva, sigur am scris ceva nepotrivit. Încep să mă agit pânp în momentul în care primesc un răspuns, iar atunci îmi dau seama că m-am agitat fără sens.”

 “Dacă o persoană din anturaj nu îmi răspunde la mesaje, nu mă simt ofensat. În schimb, dacă partenera de cuplu nu se obosește să citească mesajele și să îmi trimită un mesaj scurt, consider că nu are sens să mai fiu într-o relație cu ea.”

“În cele mai multe cazuri, vreau să cred că persoana respectivă nu are suficient timp. Pot fi numeroase motive pentru care un răspuns întârzie, dar nu îmi fac griji. Analizez foarte mult înainte să trag concluzii. Sunt și câteva situații când mă stresez și mă agit, iar în acele momente îmi dau seama că gresesc.”

“Cred că o femeie nu îmi răspunde la mesaje în momentul în care nu este interesată de o relație cu mine. Obișnuiesc să trimit încă un mesaj, câteva zile mai tarziu, dar nu mai insist dacă nici atunci nu primesc un răspuns.”

Sursa


alte Articole interesante