Cum îți dezvăluie culoarea personalitatea!

Culoarea ținutelor pe care o alegem divugă trăsăturile personalității pe care o avem. 

separator
Dacă știi care este culoarea ta preferată, află din materialul de mai jos ce fel de personalitate ai!

culoarea-si-personalitatea

Culoarea galbenă

Persoanele care preferă această culoare dau dovadă de o gândire pragmatică, sunt orientate către domeniul afacerilor și vor întotdeauna ca cei din jur să aibă despre ei o impresie bună. Sunt atrase de provocări și consideră că nimic nu este prea greu de realizat.

1 2 3

Aceste persoane sunt încăpățânate și vor să dovedească că mereu au dreptate. Persoanele de sex feminin care preferă această culoare vor avea tendința să se axeze mai mult asupra vieții profesionale, decât asupra celei personale.

Culoarea mov

Movul este culoarea spiritualității. Persoanele care preferă această culoare sunt deschise, plăcute și dornice de a afla lucruri noi.

Sunt dornice să atingă perfecțiunea și de cele mai multe ori, sunt destul de critice la adresa lor. Sunt în stare să facă sacrificii și compromisuri pentru a obține anumite lucruri. În plan personal sunt persoane de încredere și foarte rar apelează la ajutorul celor din jur.

1 2 3

Portocaliu

Persoanele care preferă această culoare iubesc natura, sunt persoane energice care doresc să se implice în tot felul de activități în aer liber. Plimbările lungi le ajută să se relaxeze și nu le place să fie forțate să petreacă o anumită perioadă de timp în spații închise.

Sunt persoane foarte înțelegătoare, prietenoase, care au mereu ceva de spus și care, foarte rar, ajung să-i deranjeze pe cei din jur. Sunt pasionale și dornice să experimenteze lucruri noi, atunci când vine vorba de viața sexuală. De cele mai multe ori se bazează pe noroc.

1 2 3

Culoarea neagră

Persoanele care preferă negrul sunt devotate, le place să facă totul așa cum trebuie, analizând fiecare lucru până la cel mai mic detaliu. Sunt persoane independente, care nu se lasă niciodată păgubașe atunci când întâmpină dificultăți. Nu vor renunță niciodată la idealuri și nu se vor lăsa intimidate.

Le este foarte ușor să-i critice pe ceilalți, însă de foarte multe ori se ascund în spatele unor măști, pentru a nu le fi rănite sentimentele.

1 2 3

Roșul

Roșul este culoarea pasiunii, energiei și a perseverenței. Persoanele care preferă această culoare pot deveni dependente de anumite lucruri. Pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac și tocmai de aceea principala lor caracteristică este instabilitatea emoțională.

Sunt persoane seducătoare, care se fac plăcute foarte ușor și atrag atenția asupra lor, fără să facă prea mari eforturi. Pun foarte mult accent pe relațiile cu cei din jur și este foarte important pentru ele să nu fie dezamăgite. Au tendința să facă multe în grabă și de foarte multe ori ajung să fie nemulțumite de anumite lucruri.

1 2 3

Culoarea albă

Persoanele care preferă albul sunt timide, retrase și nu preferă să se implice în discuții care nu le privesc. Sunt persoane pacifiste, care doresc să se înțeleagă cu toate persoanele din jur, oricât de dificil ar fi acest lucru.

Sunt foarte încrezătoare și acordă o importanță foarte mare imaginii de sine. Consideră că trebuie să facă o impresie bună în orice situație și caută mereu să atingă perfecțiunea.

1 2 3

Albastrul

Sunt independente, foare rar își pun baza în persoanele din jur și este foarte greu să ajungi să le capeți încrederea.

Sunt persoane foarte schimbătoare, însă nu lipsite de sensibilitate, când o persoană apropiată trece printr-o perioadă dificilă.

1 2 3

Culoarea roz

Persoanele care preferă această culoare sunt sensibile, deschise, sociabile și mereu dornice de a petrece cât mai mult timp distrându-se. Sunt persoane calde, iubitoare și se descurcă foarte bine în situații tensionante, știind cum să se facă ascultate, atunci când este cazul.

1 2 3

Verdele

Cei care preferă culoarea verde sunt persoane pe care te poți baza și care întotdeauna vor face tot posibilul ca totul să iasă așa cum trebuie. Foarte discrete și nu se implică în discuții care nu își au rostul.

Sunt gazde foarte bune, pun foarte mult accent pe confort și întotdeauna vor căuta să le ofere celor din jur cele mai bune lucruri.

1 2 3

alte Articole interesante