Cum săruți în funcție de zodie

Știai că zodia în care te-ai născut poate spune multe lucruri despre temperamentul tău, dar cu siguranță, nu te-ai gândit că îți poate descrie și felul în care săruți persoana iubită.

separator
sarut_2_size2

Berbec
Despre berbeci se spune că sunt cei mai energici și puternici și îndrăzneți. De aceea sunt printre zodiile cu cel mai senzual sărut. Prin sărutul lor, berbecii știu cu siguranță cum să aprindă dorința din partenerii lor.

Taur
Taurii sunt cei ce preferă sărutările romantice și senzuale. Nu se grăbesc și sunt considerați a fi parteneri loiali ce pun tot sufletul în relația lor.

Gemeni
Un sărut cu un nativ din zodia Gemeni este foarte sexy și cald. Gemenii creează cadrul perfect pentru sărut și sunt atenți la gesturi și detalii.


Rac
Persoane foarte afectuoase, sărutul oferit de un Rac este tandru și cald. Nu se grăbesc niciodată, pentru că sărutul este pentru ei o puternică manifestare de afecțiune.

Leu
Leii sunt printre cele mai senzuale zodii. Sărutul acestora poate să fie agresiv și puternic, dar și foarte romantic. Îndrăzneți și neconformiști, pun foarte multă pasiune într-un sărut.

Fecioară
Sărutările celor aflați în zodia Fecioară sunt vibrante. Deși sărutul lor ar putea să pară unul subtil și timid, este plin de patos.

Balanţă
Semn al iubirii și al comunicării, un sărut cu nativii din zodia Balanță este incitant și pasional.

Scorpion
Zodie care guvernează casa sexualității, Scorpionul sărută cu patus, agresiv și debordând de energie sexuală. Sărutul unui scorpion te va duce în al nouălea cer și îți va rămâne în minte pentru totdeauna.

Săgetător
Săgetătorii sărută în mod spontan și devastator. Pentru că sunt extravaganți și libertini, sunt plini de surprize și profită de orice ocazie ca să fure un sărut. De aceea, partenerii lor nu se plictisesc niciodată în preajma lor.

Capricorn
Capricornul este o zoidie care-și calculează fiecare mișcare și se aplică același lucru și în cazul sărutului. Deși începutul este mai greu, atunci când sărută, sărută cu toată inima, rafinat și sexi.

Vărsător
Sărutul unui Vărsător poate fi uimitor. Nativii acestei zodii creează suspans înainte de sărut și urăsc să închidă ochii.

Peşti
Despre cei din zodia Pești se spune că se află într-o continuă stare de reverie. Săruturile lor transmit o senzație foarte profundă și intimă. Pentru că sunt extrem de romantici, preferă sărutările lungi însoțite de mângâieri.

Sursa

alte Articole interesante