Cum sunt prietenii tăi în funcție de zodie

Cine este cel de încredere, cel care te iubeşte sau cel care te va trăda? Zodiacul are influenţe în această direcţie şi îţi poţi da seama cu ce oameni ai de a face.

separator

BERBEC – ORGANIZATORUL

Berbecul este curajos şi impulsiv, îşi face prieteni repede şi e mereu cel care plănuieşte ieşirile în grup. Este de asemenea foarte bun în păstrarea secretelor, încăpăţânat şi nerăbdător, motiv pentru riscă de multe ori să se dea de gol cu surprizele pe care le pregăteşte. Puţini sunt cei care reuşesc să ţină pasul cu energia acestor nativi deşi ei preferă de multe ori să se izoleze de restul lumii. Atunci când se apropie de cineva tind să fie destul de dominanţi dar sunt şi dispuşi să asculte părerile celor din jur pentru că îşi apreciază preteniile şi persoanele speciale tind să fie atrase de ei.

TAUR – LOIAL ŞI POSESIV

Taurii au puţini prieteni, dar adevăraţi, nu doar oameni cunoscuţi la câte o petrecere ci chiar cu care au legat prietenii de durata şi pe care se pot baza la nevoie. Această zodie este cea mai loială, ştie să păstreze secrete şi să asculte, au răbdare cu prietenii, deaceea se astepata la acelaşi lucru Ceea ce înseamnă că pot deveni posesivi când observă că cineva încearcă să le fure cel mai bun prieten. La polul opus, preferă să se retragă graţios dacă nu îşi simt sentimentele împărtăşite.

Citește continuarea pe emmazeicescu.ro!

alte Articole interesante