Horoscop special – taurii și berbecii în 2017

Anul 2017 se anunţă o perioadă a reinventării, am putea spune, pentru nativii din Berbec, datorită schimbărilor de stare şi de mentalitate a acestora. Uranus se va afla în Berbec pe toată perioada anului 2017, aducând o dorinţa accentuată de independenţă şi schimbare a mentalităţii şi a priorităţilor. Berbecii se vor concentra mai mult pe intenţiile viitoare, lăsând deoparte experienţele din trecut. Saturn, care rămâne în casa a IX-a a Berbecului până în decembrie, va aduce o dorinţă de schimbare şi definitivare a cunoştinţelor care ajută în creşterea pe scară profesională.

separator

aries

Totodată, se vor schimba şi convingerile după care Berbecii îşi conduc viața, intervenind o perioadă de autocunoaştere şi învăţare mai ales pentru persoanele care urmează cursuri. În perioada de retrogradare a lui Saturn, Berbecii pot avea impresia lipsei de concentrare sau a reducerii capacităţii de reţinere a informațiilor. E de preferat să nu renunţe şi să nu încerce să memoreze pe ultima sută de metri, deoarece vor primi o lecţie despre importanța depunerii efortului şi a stăruinţei la momentul potrivit. Datorită prezenţei lui Jupiter în casa a VII-a a Berbecului, în opoziţie cu Uranus, reprezentanţii acestei zodii vor deveni greu de suportat de către cei din jur, acest fapt generând ruperea unor legături importante, atât în viaţa de cuplu cât şi în cea profesională.

Este de evitat luarea de decizii bruşte, deoarece pot genera conflicte. Distanţa fizică este, şi ea, un impediment în realizarea unor legături. Din 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în casa Scorpionului, situaţia se schimbă şi poate favoriza Berbecii în plan financiar. În perioada de retrogradare a lui Mercur este bine că Berbecii să fie precauţi în ceea ce priveşte sănătatea, însă nu sunt probleme majore în anul 2017. În luna septembrie, cei cu probleme de sănătate sunt favorizaţi în reluarea analizelor.

Cite;te continuarea pe emmazeicescu.ro!

alte Articole interesante