Partenerul tău se masturbează – e o problemă sau nu?

Aceasta este o întrebare destul de intimă. Dacă ai avut nenorocul să-l prinzi masturbându-se, cu siguranță ați fost 

separator
ambii jenați  și n-ați mai deschis subiectul în cauză pentru a purta o discuție sinceră. N-ar fi cine știe ce, dacă înainte de  asta știi că i-ai refuzat invitația la o partidă de sex. Dar, ce faci dacă situația stă tocmai invers – tu îți dorești asta, sau și mai rău, dacă s-a întâmplat după ce ați făcut dragoste…?

Partenerul-tău-se-masturbează-pe-ascuns-–-e-o-problemă-sau-nu

De vorbit oricum va trebui să vorbiți.  Cu atât mai mult că femeile au tendința de a se învinovăți. Cum ceva nu e bine, încep să caute vina în propria persoană.

Relaxează-te și nu te panica. Iată care sunt motivele pentru care iubitul tău o face:

Pentru el aceasta e ceva normal. Majoritatea bărbaților consideră că nu e o problemă și chiar e bine să o facă. La fel de normal ca și a bea apă sau a mânca. Așa e dat. Dar pentru o femeie e mai greu să înțeleagă acest fapt. Ea se simte dacă nu înșelată, păi imperfectă în fața bărbatului. Deși conform statisticii, se masturbează 80% din bărbați și 50% femei, dar s-ar putea ca cifrele reale să fie mai mari.

masturbare_barbat

Lenea. Cred că explicațiile sunt de prisos, logica bărbatului în asemena caz e următoarea: de ce să se încordeze pentru a oferi mai multă plăcere partenerei decât sie, dacă se poate și masturba?

În partida de amor ceva nu a mers. Nu te speria! Dacă el se masturbează după ce ați făcut dragoste, s-ar putea că a fost deranjant de ceva și orgasmul lui nu a fost deplin. Abținerea de la ejaculare este nocivă pentru organismul masculin, de aceea el a recurs la  această soluție. Iar pe tine nu a vrut să te indispună.

opt-lucruri-pe-care-sa-nu-le-spui-niciodata-unui-barbat-1

În asemenea caz totuși s-ar cere o discuție, deoarece în pat trebuie  să vă fie bine la amândoi.

5-lucruri-de-facut-cu-un-barbat-gol_size1Stresul. Pe bărbați ejacularea îi ajută să scape de tensiune/încordare. Uneori este prea obosit după o zi stresantă pentru a mai avea puteri de preludiu, mângăieri și sărutări – el vrea doar să ejaculeze. În asemenea caz cea mai bună alegere este masturbarea, în locul unei partide de sex forțate.
Nu-i ajunge sex. Aceasta e situația pe care o menționasem și mai sus – când tu înainte de aceasta l-ai refuzat. N-ar mai trebui să fii mirată.

Pierderea interesului/gândul la o altă femeie. Din păcate se poate întâmpla și așa ceva.  În acest caz ar trebui să purtați o discuție și să vedeți ce e de făcut. La urma urmei masturbarea doar e o înștințare a problemei care poate fi soluționată.

Și acum să vorbim despre reacție. Descoperindu-l pe iubit masturbându-se, încearcă să-i vezi reacția. El poate părea rușinat, dar să-și dorească să i te alături. În orice caz el trebuie să înțeleagă că tu nu-l judeci și încearcă foarte atent să afli cauza. Poate că nu va trebui nimic să schimbi sau să întreprinzi, dar pur și simplu să primești cu calm acest obicei.

alte Articole interesante