Reguli de bune maniere pe care orice femeie este bine să le cunoască

Anumite lucruri nu se demolează niciodată, aici ne referim la codul bunelor maniere, care întotdeauna va fi actual și de mare importanță pentru o femeie care se respectă. Dacă îți dorești să lași în urma ta doar impresii frumoase, atunci ține cont mereu de regulile enumerate mai jos.

separator


 Dispoziția nu ar trebui să îți afecteze niciodată manierele
Chiar și dacă ai cea mai îngrozitoare zi posibilă ar trebui să îți amintești că oamenii care interacționează cu tine s-ar putea să nu știe asta, așa că nu ar trebui să te răzbuni pe ei. Încearcă să zâmbești – fă același lucru și dacă alții se poartă urât cu tine – nu știi prin ce trec. Fii politicoasă.

Bilețelele cu „mulțumesc” sunt foarte importante
Toată lumea își dorește să se simtă apreciată, așa că obișnuiește-te să le lași bilețele scrise de mână în care să le mulțumești oamenilor pentru ajutor, timp sau generozitate.

Ai grijă la manichiură
Poți să fii îmbrăcată perfect – dacă oja ta e sărită, ai fi putut la fel de bine să porți un trening. Caută să ai o manichiură perfectă sau nu îți mai face unghiile deloc.

Fii întotdeauna grațioasă
Grația implică blândețe, politețe, bun gust și generozitate. Poți să fii grațioasă în fiecare aspect al vieții tale. Important e să îi tratezi pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tratată.

Lasă telefonul deoparte
E îngrozitor să ieși cu oameni care își folosesc încontinuu telefoanele mobile. Mesajele electronice, rețelele de socializare și conferințele electronice ne consumă viața, dar încearcă să îți lași telefonul deoparte atunci când ieși cu prietenii sau când ești alături de părinți sau oameni de peste patruzeci de ani.

Gestionează cu tact problemele cu adversarii
Poți să îi transmiți cuiva că nu ar trebui să te trateze urât și fără să fii nepoliticoasă, fie că e vorba de colegi de serviciu sau de cameră. Pune-i la punct cu un zâmbet pe față și cu puțină ironie în vorbe. După cum spune Winston Churchill, „tactul e abilitatea de a-i spune cuiva să se ducă naibii astfel încât el/ea să aștepte cu nerăbdare călătoria.”

Numără-ți paharele
Numai stilată nu ai fi dacă ajungi să bei prea mult. Încearcă să nu te faci de râs atunci când ieși cu prietenii, pentru că nu știi niciodată cine te-ar putea vedea.

 Încrederea este cheia
Amintește-ți că tu ești tu și că nimeni altcineva nu mai are trăsăturile tale unice. Ești de neînlocuit. Vei ajunge departe dacă îi respecți pe ceilalți, dacă îți celebrezi talentele și dacă îți păstrezi optimismul.

Sursa

alte Articole interesante