Secretul rușinos al zodiei Fecioară!

Perfecționiști la prima vedere, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt, de fapt, cu totul altfel decât ne-am putem imagina. Aceștia au niște secrete pe care le țin bine ascunse doar pentru a le demonstra celor din jur cât sunt de extraordinari.

separator

Fecioara

Cine ar putea bănui că în spatele imaginii perfecte pe care Fecioara o afişează în fiecare zi se ascunde o persoană care nu acordă, în realitate, prea multă atenţie detaliilor? Dacă atunci când mergi în vizită la o Fecioară totul pare ca şi cum tocmai ar fi fost ordonat de o menajeră, trebuie doar să deschizi un dulap pentru a vedea că raftul cu condimente este într-un haos total, iar spaţiul de sub pat adăposteşte un conţinut incert.


Însă această tendinţă nu se rezumă doar la stilul de viaţă al Fecioarelor, ci se reflectă şi asupra vieţii lor interioare. În ciuda aparenţelor, Fecioarele tânjesc după un moment de relaxare, însă revin repede la vechile obiceiuri, odată ce încep să realizeze că se regăsesc în atitudinea pe care ceilalţi o aşteaptă de la ele.

one.ro

alte Articole interesante