Semnificația sărutului pe frunte. Ce mesaje ascunse are gestul?

Unul dintre cele mai întâlnite săruturi în societatea noastră este sărutul pe frunte. Părinții își sărută copii pe frunte, rudele apropiate fac asta, verii, chiar și unii prieteni. Dacă ai fost sărutată de un iubit pe frunte imediat ai simțit un pic de confuzie și nu ai știut cum să reacționezi la un asemenea gest. Probabil,  te-ai gândit că o face din respect, dar nu pentru că te iubește. Nu trebuie să te pripești și să tragi astfel de concluzii, mai ales după ce afli semnificația acestui sărut.

separator


Poate fi o binecuvântare fără cuvinte
Da, bătrânii fac asta de obicei nepoților, dar iubitul tău are sentimente sincere pentru tine și vrea să aibă grijă de tine. Un asemenea bărbat este unul de păstrat.

Afecțiune fără intenții sexuale
Partenerul tău te iubește și un sărut pe frunte denotă că te respectă și că pune pe primul loc dragostea și nu partea intimă a unei relații. E genul de bărbat care poate sta intins pe iarbă lângă tine, privind stelele. Este un romantic veritabil.

Respect, adorație și grijă
Dacă te sărută dimineața pe frunte înseamnă că te adoră cu adevărat. În multe culturi acest sărut matinal este forma supremă de respect și onoare.

Nu este egoist
Iubirea poate fi de foarte multe feluri, dar egoistă nu va fi niciodată. Dacă iubitul tău te sărută pe frunte, pe fugă înseamnă că are nevoie de tine în viața lui și te va iubi indiferent de greutățile vieții.

Respect și protecție. Sărutul pe frunte poate fi și semn că el te vede ca parte importantă din viața lui și vrea să te protejeze.

Un sărut pe frunte este un sărut al sufletului!
Cea de-a treia chakra, cea a sufletului se află pe mijlocul frunții. Deci, bărbatul care te sărută pe frunte, te sărută pe suflet.

Un sărut pe frunte poate fi înțeles și ca un prim sărut, ca un sărut care deschide o relație. Poate indica și o relație care va rămâne strict platonică.

Sursa

alte Articole interesante