Sex în bucătărie. Cinci poziții pentru un orgasm garantat

Dacă te-ai săturat de sex în dormitor, a venit momentul să schimbi anturajul. Și unde ar putea fi mai incitant decât printre tacâmuri, la bucătărie?! Drept obiect de sprijin ți-ar putea servi masa, scaunul sau frigiderul.

separator

V-ul erotic

Ideală pentru amorul pe masa din bucătărie, această poziţie necesită flexibilitate din partea ta. Aşază-te pe marginea mesei, în timp ce iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu picioarele uşor îndoite pentru o penetrare mai uşoară. Pune-ţi mâinile în jurul gâtului şi apoi ridică-ţi picioarele pe umerii lui, unul câte unul. Penetrarea va fi una adâncă, iar partenerul tău va dicta ritmul.

Piciorul jucăuş

Dacă te consideri flexibilă, atunci trebuie să încerci această poziţie. Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică oriunde şi nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi pune-l pe un scaun. Iubitul tău se va apleca, îndoind genunchii, şi va duce piciorul de pe scaun pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Pe la spate

Dacă îţi place să fii penetrată pe la spate, deschide uşa frigiderului şi apleacă-te uşor. Răcoarea din frigider îţi va trezi toate simţurile, iar orgasmul va fi exploziv.

Îmbrăţişaţi

Dacă vreţi o poziţie mai romantică, atunci podeaua este a voastră. Întinde-te pe podea, cu picioarele uşor îndoite. Partenerul se va aşeza în faţa ta, între picioarele tale. Această poziţie îi oferă bărbatului controlul absolut, el stabilind ritmul şi adâncimea penetrării. De asemenea, această poziţie îi oferă posibilitatea de a-ţi săruta trupul şi de a-ţi oferi extra stimulare.

Sirena

Întinde-te pe marginea mesei, cu faţa în sus. Poţi aşeza o pernă sub posterior pentru a uşura penetrarea. Ridică picioarele, ţinându-le apropiate. Iubitul îţi poate sprijini picioarele în timpul penetrării.

sursa

alte Articole interesante