Vrei să nu fii înşelată? Bisturiul şi siliconul sunt soluţia

Sexologul britanic Louise Van Der Velde susţine că femeile trecute de 40 de ani ar trebui să facă operaţii estetice dacă vor ca partenerii să le fie fideli.

separator
impacare-fostul-cuplu

Potrivit sexologului, care conduce un cabinet de terapie pentru cupluri în Londra, femeile sunt principalele vinovate atunci când sunt înşelate de parteneri. Dacă te întrebai cum să-ţi păstrezi iubitul doar pentru tine, Louise Van Der Velde îţi recomandă să apelezi la chirurgia estetică pentru a te menţine atrăgătoare în ochii soţului.

“În relaţiile monogame, femeile se grăbesc să arate cu degetul. Se plâng că soţii lor calcă strâmb şi le părăsesc pentru femei mai tinere, dar este vina lor, care s-a neglijat odată cu trecerea anilor. Noi ne creăm propriul destin, iar dacă partenerul te înşală, tu ai creat situaţia. Bărbaţii sunt îndreptăţiţi să se uite în altă parte, au dreptul să se culce cu o femeie atrăgătoare”, declară sexologul britanic, citat de publicaţia britanică “Daily Mail“.

Louise consideră că o dietă sănătoasă şi şedinţele de fitness nu sunt suficiente pentru a opri îmbătrânirea şi a arăta la fel de atrăgătoare ca în tinereţe şi recomandă femeilor să recurgă la operaţii de mărire de sâni, la liposucţii şi la corectarea ridurilor.

Chiar şi Louise recunoaşte că a apelat la bisturiu: două intervenţii de mărire a sânilor, una de îndepărtare a ridurilor din jurul ochilor şi una de corectare şi mărire a buzelor. “Tuturor le vine greu să creadă că am 40 de ani şi spun că arăt de 30 de ani, iar asta mă face să mă simt foarte bine. Nu cred că poţi îmbătrâni frumos”, spune sexologul.

Sursa 

alte Articole interesante