Tutorial Video!!! Cum să-ți faci cel mai seducător machiaj de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Sf. Valentin se apropie, iar doamnele și domnișoarele au început cu siguranță deja să-și caute ținuta perfectă pentru această zi, care va fi completată de o coafură frumoasă și un machiaj excepțional. Idei sunt multe, așa că am căutat pe internet și am găsit un tutorial video, a celei mai cotate make-up artiste din Rusia, Goar Avetisyan.

separator

Pe canalul său de youtube, machioza a publicat un video, unde pas cu pas explică etapele realizării unui look perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Inspirați-vă!!!

La ai săi 23 de ani, make-up artista și coafeza Goar Avetisyan are o carieră de succes în Rusia. Aceasta are mai mult de două milioane de abonați pe pagina sa de Instagram, o grămadă de adepți și propria școală de make-up. Ea este unul dintre acei artiști de make-up, care pot schimba o față cu defecte sau alte probleme grave. Doriți să ascundeți acneea sau o cicatrice groaznică? Pentru Goar nimic nu este mai ușor! Sau poate vă doriți buze pline și senzuale, ca la Angelina Jolie? Nici o problemă! Este foarte talentată, iar pentru performanțele obținute în spate stau mii de ore de muncă zilnică.

alte Articole interesante