Ultima oră! Un autobuz cu moldoveni, implicat într-un grav accident în Rusia

Un accident grav a avut loc astăzi lângă orașul Pskov din Rusia, regiunea Strugo-Krasnensky. Un autobuz cu 14 pasageri s-a ciocnit într-un Kamaz. Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei pentru regiunea Pskov, vinovat pentru producerea accidentului se face șoferul autobuzului.

separator

Potrivit rapoartelor, șoferul de autobuz a pierdut controlul volanului și a intrat pe banda opusă, intrând în coliziune cu camionul. Ca rezultat al impactului, cinci persoane au fost rănite: șoferul de autobuz de 43 de ani, șoferul Kamaz-ului de 20 de ani, și trei pasageri din autobuz, doi bărbați de 30 și 59 de ani, precum și o tânără de 28 de ani.

Pasagerii autobuzului erau în principal cetățeni moldoveni, care se întorceau din St. Petersburg în Moldova. Victimele nu au suferit leziuni grave, doar unul dintre șoferi ar fi fost spitalizat. Poliția efectuează examinări pentru a restabili toate detaliile incidentului. Potrivit unui martor, autobuzul se deplasa clătinânduse dintr-o parte în alta. Cei care au surprins imaginile la fața locului se arată îngroziți și uimiți că pasagerii au scăpat cu viață dintr-un asemenea accident.

alte Articole interesante