Un băiețel de 6 ani rămas orfan în urma unui accident, a fost vizitat de către polițiștii Inspectoratului Național de Patrulare

Viteza și neatenția la volan lasă în urmă durere pentru o viață. Inspectorii de patrulare au fost, ieri, în vizită la un băiețel de 6 ani care locuiește doar cu bunica. Părinții și ceilalți doi bunei au decedat într-un tragic accident rutier produs în anul 2016, lăsând în urmă o durere imensă.

separator
La moment, cea de a doua bunică face tot posibilul ca să-i ofere tot ce-i necesar, dar anii își lasă amprenta. Astfel, inspectorii INP din Leova, Hâncești și Cimișlia s-au mobilizat și au adus un zâmbet larg pe chipul băiatului, daruindu-i dulciuri și alte produse alimentare, dar și ursulețul tradițional ce află în fiecare echipaj al poliției. Prin acest gest polițiștii de patrulare au încercat să-l sustragă pentru câteva clipe pe micuț de la gândurile că poate fi singur.

,,Dragi șoferi, viteza și neatenția la volan poate trauma vieți, iar copii nevinovați pot crește fără părinți și dor imens în suflet. Fiți prudenți cineva drag vă așteaptă acasă, viață are prioritate!”, este mesajul Inspectoratului Național de Patrulare.

alte Articole interesante