Un copil de 2 ani, din Capitală, a dispărut de la locul de joacă. Cinci echipaje de poliție l-au căutat

Aseară, în jurul orei 19:00, polițiștii de patrulare au fost anunțați că a dispărut un copil. Minorul de 2 ani era cu mama sa la un teren de joacă din str. N. Dimo din Chișinău.

separator

În timp ce mama discuta cu o persoană, micuțul a plecat de pe terenul de joacă și s-a rătăcit. Mama a sunat disperată la poliție, indicând semnalmentele baiețelului, pentru a putea fi identificat mai ușor.

În acest timp, micuțul a fost găsit de o femeie de pe altă stradă. Având hăinuțele ude și murdare ea a decis să-l schimbe, respectiv copilul devenind mai greu de identificat.

În acest context au fost implicate 5 echipaje ale INP, ale IP Râșcani și BPRO care s-au mobilizat la maxim pentru găsirea copilului. În jumătate de oră micuțul a fost găsit pe str. A. Saharov, speriat strigându-și mama. Băiețelul a primit un ursuleț din partea ofițerilor de patrulare și a fost întors mamei sale, care cu greu își putea stăpâni emoțiile.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește părinților că la vârste mici copiii sunt curioși și energici; iar o secundă de neatenție poate duce la cazuri similare celui de mai sus. Supravegheați minorii în permanență și nu-i lăsați nici pentru o clipă singuri. Dacă totuși ați observat dispariția copilului sau ați văzut un copil străin singur în stradă apelați numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist.

alte Articole interesante