Un microbuz cu 12 moldoveni a întra într-un TIR, în Ucraina: 3 oameni au murit, iar alți 4 au fost răniți

Accident mortal în regiunea Vinița, Ucraina, în această noapte, în jurul orei 03:32. Un microbuz cu 12 moldoveni s-a izbit de un TIR. Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale, 3 persoane, cetățeni ai republicii Moldova, au decedat. Alte două femei cu vârstele de 28 și 54 de ani și doi bărbați cu vârstele de 33 și 24 de ani au primit traumatisme.

separator

Actualizare: două dintre persoanele decedate sunt o femeie în vârstă de 26 de ani și un bărbat de 44 de ani.

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord. Microbuzul transporta 12 persoane, toți cetățeni ai Republicii Moldova și se deplasa din Republica Moldova în Federația Rusă.

Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit. Deocamdată alte detalii nu au oferite. Identitatea persoanelor decedate se stabilește.

alte Articole interesante