Un moldovean e cel mai bun prieten al lui Kim Kardashian

Jonatan Ceban este o vedetă de reality show și om de afaceri, cunoscut printre celebritățile americane. Kim Kardashian îl numește BFF, Best Friend Forever, adică ,,Cel mai bun prieten pentru totdeauna”.

separator

Jonatan s-a născut în 1974 la Chișinău.

,,M-am născut la Chișinău, în Moldova. La vârsta de 4 ani, familia mea a depășit o sumedenie de dificultăți și a găsit o cale să se mute în New Jersey, locul unde am crescut. Mulțumită lor, m-am aruncat în viața unui mare oraș, New York, și am devenit parte din el. Cu Kardashian, am o relație de lungă durată. De mult timp cunosc această familie. Compania mea a făcut PR pentru Kim, iar ea m-a invitat să apar în show-urile ei. Ea a fost întotdeauna foarte dulce și prietenoasă, cu ea este ușor și interesant. Ca rezultat, am început să comunicăm mai mult, să petrecem mult timp împreună și nu ne-am obosit niciodată. Este foarte important să ai o astfel de persoană apropiată în viața ta”, spune americanul cu origini basarabene.

Jonathan, fiul agentului imobiliar Galina Ceban și al dealer-ul de diamante Michael Ceban, este cunoscut ca un participant la mai multe reality show-uri, printre care: Keeping Up with Kardashians, The Spin Crowd, Celebrity Big Brother, Celebs Go Dating.

În America, tipul are mai multe afaceri, inclusiv mass-media și restaurante. ,,Am propria companie de consultanță Jet Set Inc., site-ul de divertisment TheDishh.com si franciza Burger Bandit franciza, linia de accesorii pentru telefonul Glam Screen, bijuterii RichRocks. De asemenea, dețin un sushi bar Sushi Couture la Ocean Drive din Miami. Și lucrez la alte francize care vor fi lansate în curând”.

,,Mă simt complet american. Am crescut aici, am studiat. Nu am nici un accent, vorbesc engleza mult mai ușor decât rusa. Cea mai intensă amintire din copilărie este mirosul de clătite de dimineață. Mama știa că îmi plac clătitele, așa că pregătea mereu la micul dejun. Nu puteam decât să fiu ademenit din pat de acest miros! Chiar acum văd această imagine foarte clar: cum avem o familie minunată cu clătitele mamei mele”.

alte Articole interesante