Un moldovean, tată a doi copii, s-a oferit voluntar să o salveze pe Sabrina. Mâine va fi efectuat transplantul de ficat!

Sabrina Rău, fetița în vârstă de 9 ani, diagnosticată cu insuficiență hepatică severă, despre a cărei caz am relatat anterior, are șansa de a fi salvată. Starea fetiței s-a agravat mult din luna noiembrie și până acum. Însă există o speranță. Un Om cu inimă mare, absolut străin familiei, un moldovean, tată a doi copii, s-a oferit în mod voluntar să-i doneze fetiței o parte din ficatul său, pentru a o salva de la moarte, iar mâine e ziua transplantului, adică mâine va fi efectuată intervenția.

separator

Nu cunoaștem cine este donatorul, pentru că el nu a vrut să facă cunoscut numele său, dar credem că trebuie să ajutăm familia acestuia, care NU a făcut acest gest dumnezeiesc pentru bani, ci din bunătate, pentru a salva un omuleț care suferă enorm. Mare admirație pentru acest Domn, care a făcut o asemenea faptă!

Bărbatul va suporta, de asemenea, o intervenție, și nu va putea lucra timp de câteva luni, el fiind singurul care își întreține familia. Haideți, așadar, să-l ajutăm împreună ca să poată face față acestei perioade!

Donați aici: https://www.facebook.com/donate/243146616453832/?fundraiser_source=external_url sau prin paypal: cristina.mastac@yahoo.com

Cristina Mastac-Comerzant a oferit mai multe despre acest caz pe pagina sa de facebook:

,,Dragi prieteni, maine e ziua transplantului Sabrinei, fetita diagnosticata cu insuficienta hepatica. Dupa cum stiti nici o ruda nu a acceptat sa fie donator… si totusi maine e transplantul. Un om, total strain Sabrinei, ii va oferi o parte din ficatul sau.
Un om care are doi copii mici (3 și 5 ani), care e unicul care intretine familia, care vine deja de 2 luni, in fiecare zi, de la 100 km sa facă investigatiile.
Un om care nu a cerut absolut nimic pentru gestul sau, si care indata cum a vazut poza fetitei din postarea mea a stiut ca el trebuie sa o salveze. El nu a fost la emisiuni si tare nu vrea sa ii scriu numele (sper dupa transplant sa o fac totusi), dar gestul lui e Dumnezeiesc.

Maine sa va rugati pentru Sabrina…

Eu va rog sa ajutăm familia lui donatorului pentru o perioada de 4-5 luni (cât nu va putea lucra) cu un minim necesar. Ei nu au cerut un leu pentru cheltuieli, sau pentru benzina, sau pentru altceva, dar pentru ca asa e omeneste si pentru ca altfel nu pot.

Puteti dona aici: https://www.facebook.com/donate/243146616453832/?fundraiser_source=external_url sau paypal: cristina.mastac@yahoo.com”, este mesajul Cristinei.

alte Articole interesante