Un om de afaceri din capitală s-a împușcat în cap

Omul de afaceri și-a pierdut viața după ce s-ar fi împușcat în regiunea capului. Cazul a avut loc ieri, 17 august, pe traseul R-6 (Chișinău – Orhei – Bălți).

separator
Potrivit ofițerului de presă IP Chișinău, Natalia Stati, ,,apelul a fost înregistrat la ora 20:07. Un bărbat a sunat la 112 și a menționat că pe traseul R-6, se află o persoană împușcată în regiunea capului. Potrivit declarațiilor, victima s-ar fi împușcat din arma personală în regiunea capului și în urma leziunilor corporale primite a decedat la fața locului.

Fiind audiat, cel care a sunat la poliție, a declarat că activează în calitate de șofer al victimei și la 17.08.2019, aproximativ la ora 19:00, a fost contactat telefonic de șeful său care i-a cerut să vină la domiciliu și să se deplaseze într-o direcție necunoscută.

La un moment dat, Luncașu Iurie, i-a cerut șoferului să oprească automobilul în câmp, unde s-a împușcat din arma sa persoanlă, pe care o deține legal”, a declarat ofițerul de presă pentru unimedia.info. Potrivit noi.md, victima, omul de afaceri Iurie Luncașu, a lăsat un bilet cu următorul conținut: ,,Căsuță albă am cumpărat în 2017 am fost investitor”.

Cazul este cercetat de IP. Buiucani. Alte circumstanțe se stabilesc. Iurii Luncaşu este fondator la mai multe companii: „Denir Lux”, „GB&CO”, „Primrof Construct” sau „Acvilin-Grup”, cu afaceri în domeniul construcţiilor sau ţigărilor. Împreună cu membrii familiei, el deţine mai multe case şi apartamente în capitală.

alte Articole interesante