Tragedia din România care a zguduit întreaga țară. Un polițist și-a împușcat copilul, la câteva zile după ce a divorțat de mama acestuia

Marius şi Alina s-au iubit, s-au căsătorit şi au devenit părinţi. Aveau un băieţel de doar 3 ani şi părea că nimic nu le va ruina căsnicia. Până zilele trecute, când cei doi au divorţat la notar. Disperat că a rămas fără familie şi orbit de gelozie, tânărul poliţist şi-a împuşcat copilul în cap, după care s-a sinucis. Femeia a leşinat când i-a văzut pe cei doi. Tragedia din Pitești, România, a zguduit întreaga țară.

separator

Alina Alexandra Lăudatu activează în cadrul Inspectoratului de Poliţie din Pitești. Femeia era căsătorită cu Marius Frănţescu, poliţist la Crimă Organizată. Un apel la 112, o voce disperată cere ajutor, se recomandă: „sunt ofiţer de poliţie Alina Lăudatu. Fostul soţ nu răspunde la uşă, telefonul lui se aude sunând în casă. Nu e singur, copilaşul nostru de 3 ani şi 7 luni e cu el. Ajutaţi-mă”.

Colegii femeii au venit îndată. Au spart uşa, iar ce au văzut nu vor putea uita niciodată. Marius Frănţescu, de 29 de ani, poliţist la Crimă Organizată în cadrul IPJ Argeş, zăcea într-o baltă de sânge, cu craniul distrus de un glonţ, iar lângă el, înfăşurat într-un sac de plastic, era copilul, împuşcat şi el tot în cap. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a tras două gloanţe cu pistolul de la serviciu, pe care-l luase acasă întrucât urma să meargă la o acţiune, au spus pentru click.ro, surse din cadrul Poliţiei. Înainte să se sinucidă, polițistul a scris mai multe bilete de adio în care şi-a explicat gestul. Era gelos că soţia lui, Alina îl părăsise. Cei doi divorţaseră la notar cu o săptămână în urmă şi ştia că femeia de 29 de ani avea o relaţie cu un coleg, tot poliţist. Tragedia petrecută în blocul liniştit din Piteşti i-a ţinut treji pe vecini aproape toată noaptea. Câteva candele ardeau duminică dimineaţă lângă cele şase flori lăsate de cineva la uşa poliţistului, scrie adevarul.ro.

alte Articole interesante