Un tânăr cere ajutor pentru a-și salva tatăl diagnosticat cu cancer

Ion Bucșan, un bărbat harnic, dornic de a-și bucura copiii, de a-i vedea căsătoriți, ținându-și în brațe nepoții, s-a îmbolnăvit crunt. Acesta a fost diagnosticat cu cancer de colon, la doar 46 de ani. Familia este devastată de durere. Fiul bărbatului a lansat un apel pentru a-și salva tatăl din fiarele cumplitei maladii.

separator

,,Oameni cu suflet mare!!!!💖💖💖💖. Vă rugăm să donați din puținul pe care îl aveți pentru tatăl meu Ion Bucșan!!! Noi toți suntem îndurerați și vă implorăm împreună să-i salvăm viața!!!”.

În ianuarie 2018, Ion Bucșan a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmată de altele 3 doar într-o lună. În urma acestor intervenții, i s-a aplicat iliostoma. A urmat o perioadă de recuperare dominată de chinuri, dar și de speranțe stropite cu lacrimi amare.

În urma unor investigații ulterioare a fost diagnosticat cu adenocarcinom al rectului, un verdict categoric, fatal, care a debusolat la maximum atât spiritual, cât și financiar familia, iar soția are un salariu foarte mic pentru a acoperi necesitățile dictate de situația creată. La moment, unica soluție este tratamentul pe o perioadă de câteva luni cu chimioterapie, după care o operație în Turcia, foarte costisitoare. 

Să ajutăm împreună această familie, salvând viața unui tată! Orice ajutor este binevenit! Donează pe caritate.md.

 

alte Articole interesante