Un tânăr din satul Negureni l-a împușcat pe fostul său coleg de bancă. Băiatul s-a stins la spital

Un tânăr de 28 de ani, din Negureni, a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, în această dimineață, după ce a fost împușcat de un consătean, iar mama sa l-a găsit într-o baltă de sânge.

separator
Ofițerul de presă de la IP Telenești, Irina Burdujan a declarat pentru echipa 902 că poliția a fost anunțată în jurul orei 04.00 dimineața.

Mama tânărului de 28 de ani a fost cea care a sunat la 112 și a declarat că fiul ei a fost împușcat. Ajunși la fața loculi, oamenii legii au stabilit că suspectul ar fi bătut în ușa vctimei, care atunci se afla singură acasă. În momentul în care tânărul împușcat a deschis ușa, suspectul ar fi tras un glonte dintr-o armă de vânătoare, după care a plecat de la fața locului.

Când și-a găsit copilul inconștient, mama acestuia a chemat imediat ambulanța. Tânărul de 28 de ani a fost internat în stare critică la spitalul din Telenești, iar peste câteva ore a decedat.

Forțele de ordine au mai constatat că victima și suspectul, la fel, de 28 de ani, sunt consăteni. Mai mult, cei doi ar fi fost colegi de clasă, însă se aflau în relații ostile din cauza unui conflict mai vechi. Suspectul a fost încătușat la el acasă și reținut pentru 72 de ore.

alte Articole interesante