Un tânăr, fan înfocat al lui Messi, s-a sinucis după ce Argentina a pierdut meciul cu Croația

Un tânăr s-a sinucis, după ce Argentina a pierdut meciul cu Croația, jucat joi în cadrul grupei D a Mondialului din Rusia, scrie digisport.ro. Dinu Alex, care locuia în India, era fan înfocat al lui Messi și nu suporta ideea unei înfrângeri a Argentinei.

separator

Alex a fost dat dispărut de acasă imediat după ce Argentina a pierdut în fața Croației cu scorul de 0-3. Cadavrul tânărului a fost descoperit plutind în râul Meenachil, chiar de mama lui.

„L-am văzut când se uita la meci, era ora 11.30 PM, Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde Argentina”, a declarat Alexandru, tatăl victimei.

Familia a constatat că Alex era de negăsit în jurul orei 5.30, vineri dimineața. După ce i-au căutat prin cameră, au găsit biletul de adio în care își anunța intenția.

„Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moarte… Nimeni nu e responsabil de moartea mea”, a scris Alex.

Alex lucra ca și contabil la o firmă din India. Autoritățile locale nu au confirmat dacă era de origine română, însă după numele său și al tatălui, cel mai probabil era.

sursa

alte Articole interesante