Un tânăr moldovean a fost găsit fără suflare, în Italia, la locul de muncă al mamei sale

Tragedie într-un apartament din Pozzuolo Martesana, în apropierea orașului Milano, unde un bătrân italian l-a găsit spânzurat pe bărbatul care avea grijă de el, informează rotalianul.com, citând Îl Giorno.

separator

În seară zilei de duminică, 9 septembrie, în jurul orei 19:00, bătrânul a descoperit corpul tânărului său îngrijitor fără viaţă, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Îngrijitorul bătrânului avea 26 de ani şi era originar din Republica Moldova. Faptele s-au petrecut în timp ce bătrânul dormea.

Îngrozit, bătrânul a dat alarmă, dar, din păcate, pentru tânărul îngrijitor nu mai rămăsese nimic de făcut. Tânărul a sosit recent în Italia şi pentru câteva săptămâni o înlocuia pe mama lui care a plecase în Moldova pentru o scurtă vacanţă.

Cea mai credibilă ipoteză este cea a sinuciderii. Nu s-au găsit semne de violenţă pe corpul tânărului de 26 de ani, deşi există încă multe suspiciuni ale investigatorilor pentru acest gest, aparent inexplicabil. Nu s-au constatat semne că s-ar fi dat vreo luptă în apartament şi nu lipsea nimic din casă, au declarat anchetatorii. Magistratul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsufleţit pentru a se aduce noi detalii privind decesul tânărului moldovean.

sursa: www.protv.md

alte Articole interesante