Un tată înfuriat i-a cauzat comoție gravă unui copil, pe motiv că acesta l-ar fi lovit pe fiul său cu o minge

Un băiat de 9 ani a ajuns la spital cu leziuni pe față și comoție cerebrală, după ce ar fi fost lovit de un bărbat. Acesta s-ar fi înfuriat că victima i-a lovit fiul în timp ce jucau fotbal pe stadion. Cazul s-a produs ieri în satul Nicoreni din raionul Drochia.

separator
Potrivit spuselor copilului, bărbatul l-ar fi amenințat că dacă se mai apropie de copilul său va regreta.

„El m-a apucat de aici și mi-a zis că dacă te mai apropii de băiatul acesta, te îngrop aici și eu am zis bun, îmi cer scuze. Iar el a zis că niciun fel de scuze, te îngrop acuș aici. Am vrut să fug acasă, dar nu puteam, tremuram”, a spus acesta.

Bunica băiețelului de 9 ani a declarat că acesta a ajuns acasă speriat și cu semne de lovituri pe față. După ce și-a văzut nepotul în această stare, femeia a apelat poliția, iar văzând că băiatul se simte din ce în ce mai rău, a chemat și ambulanța.

„Știți, copii între copii când se bat e într-un fel, dar când un părinte așa cu toată puterea să vină și să-i plesnească una peste față și să-i facă comoție asta e altceva”, a zis bunica victimei.

Băiatul de 9 ani a fost internat la Spitalul Raional din Drochia cu simptome caracteristice comoției cerebrale, precum grețuri și amețeli.

„Copilul a fost examinat radiologic, împreună cu medicul de gardă, iar după examinări a fost internat în secția pentru copii pentru tratament. Cu traumatism cranio-cerebral, comoție cerebrală și leziuni corporale”, a spus Ilie Trofinciuc, medicul traumatolog la Spitalul Raional Drochia.

Potrivit forțelor de ordine din localitate, presupusul agresor nu a fost de găsit în sat. Deși bunica băiatului menționează că a depus o plângere la poliție, unitatea de gardă a inspectoratului de la Drochia declară că nu a fost înregistrat un asemenea caz.

sursa: www.canal2.md

alte Articole interesante