UNA Ser anti-aging – pentru femeile care știu că frumusețea e doar UNA!

Vrei să te bucuri în orice moment al zilei de o piele tânără, catifelată și hidratată? Soluția este la îndemâna oricui, iar cheia succesului este rutina zilnică de îngrijire a tenului și folosirea produselor inovatoare!

separator

Un concept nou cu o textură modernă, serul UNA anti-aging reunește activi cosmetici esențiali pentru regenerarea și întinerirea pielii mature. Acidul hialuronic în concentrație mare, Celulele Stem Vegetale, Peptide, Apa Termală Herculane sunt doar câteva din ingredientele sale active.

Acidul Hialuronic se află în mod natural în piele și este principalul hidratant biologic al pielii. Numit și “buretele molecular” al pielii, el absoarbe de 1000 ori mai multă apă. Esențial pentru hidratarea pielii și transportul nutrienților către celule, acidul hialuronic întinerește vizibil pielea și îi redă fermitatea.

PhytoCellTec™ Alp Rose este un extract de celule stem vegetale din Rhododendron ferrugineum, plantă rară ce trăiește în condiții climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi.

Frunzele sale se mențin verzi pe tot parcursul anului, adaptându-se la frig, uscăciune și radiații UV, precum și la schimbările bruște ale climei. Extractul de celule stem vegetale protejează, regenerează și revigorează celulele stem din piele, menținând vitalitatea tegumentului. Așa cum se știe, la adulți celulele stem sunt în număr limitat, ele nu se mai divid simetric, ci doar asimetric formând prin diferențiere toate celulele pielii. Cu vârsta, înnoirea celulelor pielii este încetinită și producerea lipidelor-cheie pentru refacerea funcției de barieră este mult redusă, iar acțiunea agresivă a mediului compromite și mai mult această funcție.

Înnoirea epidermului este legată de activitatea celulelor stem din piele. Acestea controlează formarea, înnoirea și repararea întregului epiderm. O piele tânără este o piele ale cărei celule stem – laboratorul său natural de celule epidermice noi și sănătoase – sunt funcționale.

Matrixyl 3000® este cel mai vândut ingredient anti-aging din lume. Constituit din lanțuri de peptide, el stimulează regenerarea matricei dermului și sinteza acidului hialuronic. Matrixyl 3000® relansează producția de fibre de colagen și elastină. Pielea se reconstruiește în profunzime, pentru un timp îndelungat. Crește grosimea și fermitatea pielii feței și gâtului, are puternic efec hidratant. Mai multe studii au demonstrat efectele sale:

– Crește sinteza colagenului cu până la 350% Crește sinteza acidului hialuronic cu 179%
– Protector și reparator asupra colagenului, cu creșterea densității pielii
– Funcționează ca activator genetic (s-au folosit 450 gene pentru studiu) inducând remodelarea complexă a matricei dermului; stimulează sinteza și proliferarea fibroblaștilor.

Apa termală Herculane este bogată în minerale și oligoelemente esențiale, cu proprietăți calmante și anti-iritante. Efectul sau împotriva îmbătrânirii pielii este demonstrat prin studii clinice.

„UNA a fost inspirată de ideea că frumusețea femeilor este unică, iar trecerea anilor nu face altceva decât s-o îmbogățească. Ivatherm crede în frumusețea fără vârstă a femeii și aduce un produs inovator” declară Rucsandra Hurezeanu, Director General Ivatherm.

Indicată pentru toate tipurile de piele matură, chiar și pentru cea mai sensibilă, Una Ser anti-aging are vizibil efect de întinerire asupra pielii în numai 16 zile (test in vivo**). Reduce adâncimea și numărul ridurilor de pe față, gât și zona perioculară, crește luminozitatea tenului și redă suplețea și finețea pielii mature. Cu o textură fluidă și lejeră, se absoarbe rapid în piele. Se recomandă aplicarea dimineața și seara înaintea cremei de față.

Formulă fără parabeni și fără fenoxietanol.

Găsiți produsele din gama Ivatherm în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante