Final de SLĂBEŞTE SĂNĂTOS!

Ambiţie, curaj, dorinţă, reuşită – acestea sunt cuvintele de ordine care au figurat în proiectul, ce a făcut curioasă  mai multă lume. Acum un an 4 femei: Victoria, Angela, Marina şi Victoria  au acceptat cea mai mare provocare, pe care au avut-o vreodată în viaţa lor, proiectul SLĂBEŞTE SĂNĂTOS, sub egida Unica Shaping Club.

Cu scopuri bine definite, cele 4 doamne, ajutate de instructorii Unica Shaping Club, au reuşit să învingă greutatea, iar  una dintre ele, să câştige titlul Miss Shaping!

Victoria Odolean

Victoria Odolean

Vârsta:

30 ani

Înălţimea:

1,57 cm

Ocupaţia:

Jurist

Motto de viaţă:

„Voi trece de orice greutate a vieţii, căci sunt o fire puternică şi îmi voi atinge scopul propus.”

Greutatea la început de proiect:

102 kg

Masa corporală la moment:

74 kg

A slăbit:

28 kg

Instructor :

Angela Gorea

Galina Tomaş

,

director general Unica Shaping Club. Iniţiator și coordonator al proiectului  Slăbeşte Sănătos.

„Victoria este o luptătoare, nu în zadar a făcut parte din acest proiect. Mi-a plăcut faptul că a dat dovadă de ambiţie la început de proiect, dar pe parcurs, din păcate, încrederea că va reuşi să obţină o siluetă frumoasă, s-a diminuat. Cu toate acestea, din experienţa mea pot spune că întodeauna este loc de mai bine şi sunt sigură că o femeie, care îşi doreşte cu adevărat ceva, nu are cum să nu obţină. Vreau să cred că Victoria ne va oferi surprize în viitor, având grijă de alimentaţie şi continuând să lucreze asupra siluetei.”

Vreau să le mulţumesc Marinei, Victoriei, Angelei şi Victoriei pentru faptul că au dedicat un an din viaţa lor promovării modului sănătos de viaţă, le sunt recunoscătoare şi le urez o viaţă plină de tot ce este mai frumos pe lume!

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante