Unul dintre cei mai otrăvitori pești a fost observat pe plajă, la Odessa. Avertismentul specialiștilor

Creaturi otrăvitoare au fost văzute pe plaja din Odessa. Pești din familia Dasyatidae, numiți și pisica de mare, au ajuns la țărm, în zona unde se odihnesc turiștii.

separator

Un grup de patru pești cu cozi a fost observat dimineața, pe 1 iulie, pe plaja Delfin din Odesa, scrie presa locală urcaineană. Vestea asta a inundat toate rețelele sociale și a provocat o agitație printre locuitorii din Odessa și turiști. Vezi video!

Pisica de mare are spini solizi cu otravă pe coada ei, ce poate străpunge chiar barca.

„Peștele nu atacă niciodată primul, așa că trebuie să te uiți cu grijă în apă, sub picioarele tale, ca să nu calci pe el. Este, de asemenea, de nedorit să înoți noaptea, pentru că în întuneric este ușor să-l treci cu vederea „. Medicii îndeamnă în cazul în care persoana este atacată, să fie chemat de urgență ajutorul medical. Rana se spală cu multă apă. În primele 10 minute, otrava poate fi extrasă de la locul înțepăturii.

Durerea creste în decurs de 1,5 ore și poate ajunge la un nivel la care persoană își va pierde cunoștința. În plus, locul afectat se umflă, iar victima poate simți slăbiciune, frisoane și amețeli. Experții recomandă agitarea apei, întrucât acest lucru sperie pisicile de mare.

Trebuie remarcat că numai speciile mari, de 1-2 metri în diametru, reprezintă un pericol pentru viață, însă acestea nu locuiesc în Marea Neagră.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante